Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Αγάπης Μαντζιώρη: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΣΤΙΓΜΕΣ ΦΩΤΟΣ"




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στιγμές Φωτός”
Ζωγραφική πρόταση της Αγάπης Μαντζιώρη
Έναρξη παρουσίασης 15/05/2016
Διάρκεια παρουσίασης 15/06/2016
Παύλου Μελά 63, Φλώρινα


Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στις 20.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ατομικής ζωγραφικής παρουσίασης του έργου της Αγάπης Μαντζιώρη. Τα έργα της καλλιτέχνιδος είναι ανθρωποκεντρικά. Μέσω δυαδικών μορφών επιχειρεί να εστιάσει στις ανθρώπινες σχέσεις. Να αποτυπώσει τη μοναδική εκείνη στιγμή όπου οι υπάρξεις επικοινωνούν ουσιαστικά. Μέσω αυτής της αλληλεπίδρασης προκύπτει ενέργεια. Από τις ψυχές πηγάζει λάμψη η οποία διοχετεύεται με τρόπο έντονο στον περιβάλλοντα χώρο.
Πρόκειται για υπαρξιακή λάμψη που δεν υποκύπτει στους νόμους της φύσης. Δεν είναι υπόλογος κανενός καθεστώτος, παρά μόνο της ίδιας της, της αλήθειας. Γονεϊκές σχέσεις, σχέσεις δασκάλου και μαθητή, συναθλητών, μεταξύ φίλων, καλού και κακού εαυτού, ανθρώπου και οικόσιτου συντρόφου. Σχέσεις: Πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτές; Πως θα ήταν η στιγμή δίχως ενέργεια, δίχως λάμψη; Πως προκύπτει η σχέση με τους άλλους;


Με χαρά σας περιμένουμε να το ανακαλύψουμε μαζί. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο “Καφέ Ρόδι”που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο της Φλώρινας, Παύλου Μελά 63. Ώρες λειτουργίας καταστημάτων καφέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου