Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Διαγωνισμός υποτροφιών από τη Nuova Accademia di Belle Arti


ελcBLOG - Διαγωνισμός υποτροφιών από τη Nuova Accademia di Belle Arti
ypotrofies


Η διεθνής σχολή σχεδίου και μόδας του Μιλάνου, Nuova Accademia di Belle Arti (NABA), παρουσιάζει μια καινούργια πρόκληση για νέα ταλέντα που θέλουν να αξιολογήσουν τις ικανότητες τους στον τομέα της μόδας, του σχεδίου, της επικοινωνίας, της τέχνης και της φωτογραφίας.
Με 6 διαφορετικούς διαγωνισμούς, η NABA επιθυμεί να παρακινήσει και να επιβραβεύσει ταλαντούχους αποφοίτους με 18 υποτροφίες για κάθε Master που ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2015.

Τα τρία καλύτερα project /εργασίες κάθε διαγωνισμού θα βραβευθούν με 60, 50 ή 40% υποτροφία για το πρόγραμμα Ιανουαρίου 2015.
Αν ονειρεύεστε μια καριέρα στον κόσμο του Εσωτερικού Σχεδιασμού, Βιομηχανικού Σχεδιασμού, Μόδας, Τέχνης, Επικοινωνίας ή Φωτογραφίας, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε το εισιτήριο για μια επιτυχημένη καριέρα.
Ανακαλύψτε τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της NABA και στείλτε τις εργασίες σας μαζί με την αίτηση για υποτροφία πριν τις 29 Αυγούστου 2014. Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα είναι τα εξής:

Master of Arts in Fashion and Textile Design, "Identity Dress" σε συνεργασία με την ToscaBlu
Master of Arts in Design (Interior Design), "Extraordinary Spaces" σε συνεργασία με την ToscaBlu
Master of Arts in Design (Product Design), "New Humanity" σε συνεργασία με την Italwin
Master of Arts in Communication Design, "Please, be my Guest" σε συνεργασία με το San Benedetto Thè
Master of Arts in Visual Arts and Curatorial Studies, "From Memory to Material"
Academic Master in Photography and Visual Design in partnership with Fondazione Forma, "The Archive" σε συνεργασία με τη Fondazione Forma
Με έτος ίδρυσης το 1980, η NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano είναι μια παγκοσμίου κλάσης σχολή καλών τεχνών και εφαρμοσμένων επιστημών, η οποία συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες σχολές σχεδιού παγκοσμίως σύμφωνα με τους Frame και Domus Magazine.   
Με βάση το Μιλάνο, την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας και του σχεδίου, οι φοιτητές της NABA επωφελούνται της μοναδικής τοποθεσίας για να συμμετέχουν σε παγκόσμιες εκδηλώσεις σχεδίου και να ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με την πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας της Ιταλίας από το 1980, τα Master της NABA είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και αποτελούν το διαβατήριο για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του design.  
Χάρη στην μοναδική εκπαιδευτική προσέγγιση, που ισορροπεί θεωρία και πρακτική, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε project με πρωτοπόρες Ιταλικές και παγκόσμιες εταιρείες. Ακόμη και πριν την αποφοίτηση, κάθε φοιτητής έχει την υποστήριξη του Γραφείου Καριέρας και Επαγγελματικής Αποκατάστασης, το οποίο βοηθάει στην εύρεση πρακτικής ή θέσης εργασίας μετά τις σπουδές.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου