Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Μάριος Σπηλιόπουλος: ο Νέος Πρύτανης της ΑΣΚΤ

Την Παρασκευή 30 Μαΐου, διεξήχθησαν στην ΑΣΚΤ οι Πρυτανικές εκλογές, όπου με 24 ψήφους υπέρ εξελέγη Πρύτανης της ΑΣΚΤ ο Διευθυντής του Γ΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής καθηγητής Μάριος Σπηλιόπουλος, έναντι 19 ψήφων του καθηγητή Πάνου Χαραλάμπους, Διευθυντή του Δ΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής. (Βρέθηκαν επίσης 4 λευκά και 1 άκυρο).

Ο νέος Πρύτανης γεννήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής τον Οκτώβριο του 1957 και διδάσκει στην ΑΣΚΤ από το 1991.
- 1991-98 Δ’ Εργαστήριο ζωγραφικής, (Δημ. Κοκκινίδη)
- 1998-2005 Ζ’ Εργαστήριο Ζωγραφικής, (Γ. Ψυχοπαίδη)
- 2003- Αναπληρωτής Υπεύθυνος στο ΜΕΤ της  ΑΣΚΤ
- 2005- Διευθυντής του Γ΄ Εργαστήριου Ζωγραφικής
Αναπληρωτές του Πρύτανη θα είναι οι καθηγητές Άγγελος Αντωνόπουλος, Διευθυντής του Α΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής και Μάνθος Σαντοριναίος, Διευθυντής του Εργαστηρίου Πολυμέσων.

Ο απερχόμενος Πρύτανης της ΑΣΚΤ καθηγητήςΓιώργος Χαρβαλιάς και Διευθυντής του Β΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής, κοινοποίησε συγχαρητήρια επιστολή:
Αγαπητέ Συνάδελφε Μάριε
Αξιοτιμε κ. Πρύτανη
Ειλικρινείς ευχές για επιτυχίες στο δύσκολο έργο που αναλαμβανεις.
Να χαρείς την σημαντική επιτυχία σου και την εμπιστοσύνη την οποια έδειξαν στο πρόσωπο σου τα περισσότερα μέλη του καθηγητικου προσωπικού της ΑΣΚΤ που σε ψηφισαν.
Τώρα πλέον είσαι Πρύτανης όλης της ΑΣΚΤ.
(Μη ξεχάσεις ποτέ πως χρειάζεται πολύ κουράγιο,  εύχομαι βέβαια να μη σου χρειαστει,  και τα πράγματα να είναι ευνοϊκά για τη Σχολή σε όλη τη διάρκεια της θητείας σου).
Συγχαρητήρια και στους δυο στενούς συνεργάτες σου,  τους Αναπληρωτές Πρύτανη καθ. Άγγελο Αντωνόπουλο και καθ. Μάνθο Σαντοριναίο. Καλή σας επιτυχία.
Έχω την εκτίμηση πώς η αρμονική, συμπληρωματική συνεργασία με το Συμβούλιο του Ιδρύματος και με την Κοσμητεια, θα βοηθήσει αποτελεσματικα το έργο σας.
Να έχετε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας.
Με τιμή
Γιώργος Χαρβαλιάς – Πρύτανης ΑΣΚΤ

Με την σειρά του το Εργαστήριο Σχεδίου της ΑΣΚΤ, με υπεύθυνο καθηγητή τον Γιώργο Καζάζη, εύχεται στον Μάριο, τον Άγγελο και τον Μάνθο συγχαρητήρια για την εκλογή τους. Καλό κουράγιο, καλή δουλειά, καλές και πολλές βιταμίνες και ευχή να βρουν βοήθεια από όλους, άσχετα με το τι ψήφισε ο καθένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου