Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Greek Breaking Bad 60's 80's 90's

Εντάξει. Είτε βλέπατε το Breaking Bad, είτε όχι (όπως εγώ), δείτε το νεό βίντεο με τίτλο...


Greek Breaking Bad 60's 80's 90's

Το βρήκα πανέξυπνο [αγαπημένη λεπτομέρεια: η σκηνή με το όπλο, που ξαφνικά γίνεται slow motion και η μουσική δυναμώνει απότομα. Αυτό το έκανε πάντα ο Φώσκολος σε όλες τις δύσκολες -δύσκολες για να γυριστούν και κυρίως για να γίνουν πιστευτές- σκηνές!] και ζήτησα απ' τα παιδιά να μου απαντήσουν σε 4 ερωτήσεις.
Αυτές:

Πώς σας ήρθε η ιδέα;
Η ιδέα μας ήρθε όταν σκεφτόμασταν πως θα ήταν το Βreaking Βad με Έλληνες ηθοποιούς του '80. Μάλιστα είχαμε φανταστεί και το εξής cast: Στον ρόλο του W. White ο Κώστας Τσάκωνας, Jesse Pinkman ο Σταμάτης Γαρδέλης, Walter White, Jr.ο Μάκης Δελαπόρτας, Hank ο Άκης Φλωρέντης, Gus' Fring ο Μιχάλης Μόσιος και στον ρόλο του μικρού αγοριού που είναι βαποράκι στους πρώτους κύκλους, ο Κρις Σφέτας.

Πώς επιλέξατε τα τρία genre και τις εποχές;
Αυτές οι τρεις δεκαετίες είναι το χρυσάφι της ελληνικής φιλμογραφίας. Οι συγκεκριμένες ταινίες αντικατοπτρίζουν την αισθητική των Ελλήνων για κάθε εποχή. Αν και γνώρισαν την επιτυχία, πλέον θεωρούνται cult και είχαμε την περιέργεια να μεταφέρουμε μία σύγχρονη επιτυχημένη σειρά σ' αυτά τα πλαίσια.

Πείτε μου δυο λόγια για τα γυρίσματα
Το διασκεδάσαμε πολύ γιατί συμμετείχαν φίλοι οι οποίοι αν και είχαν περιορισμένο χρόνο στην διάθεσή τους είχαν την όρεξη να ασχοληθούν με την ιδέα. Ιδίως ο Τζουζέπε (W. White) ξύρισε το κεφάλι του τρεις φορές!

Σκέφτεστε να ξανακάνετε κάτι με το ίδιο "φόρματ"; (Μακάρι!)
Αν προκύψει κάποια καλή ιδέα, ναι, αλλιώς το επόμενο βίντεο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό!

πηγή lifo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου