Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Γαϊδουράκια με… Wi-Fi.




Η ισραηλινή πόλη Hoshaya των 1.600 κατοίκων επιτρέπει στους επισκέπτες της να μεταφερθούν για λίγο στην αρχαία Γαλιλαία, χάρη στο ειδικό θεματικό πάρκο που έχει δημιουργηθεί με την ονομασία Kfar Kedem.



Για την ξενάγηση στην περιοχή χρησιμοποιούνται γαϊδουράκια, φαίνεται όμως ότι κάποια από αυτά είναι λιγάκι περισσότερο… τεχνολογικά προηγμένα απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Πέντε από τα 30 γαϊδουράκια είναι εξοπλισμένα με ασύρματα routers, επιτρέποντας στους αναβάτες τους να έχουν πρόσβαση στο Internet, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.
Οι υπεύθυνοι αναφέρουν, μάλιστα, ότι σκέφτονται να εξοπλίσουν ολοένα και περισσότερα με δυνατότητες… online πρόσβασης περνώντας ο καιρός. Πρωτότυπη ιδέα δεν μπορούμε να πούμε, κι αν αναρωτιέστε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι το Internet κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, σκεφτείτε ότι θα δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη από το να αναζητήσει online επιπλέον πληροφορίες για την αρχαία Γαλιλαία έως το να ανεβάσει τις φωτό από το ταξίδι του στο Instagram. Λίγο το έχετε;
Πηγή: The Verge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου