Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πιο… κοντοί άνθρωποι στον κόσμο συναντιούνται.



Για την προώθηση των 57ων Guiness World Records, ο εκδότης τους διοργάνωσε μία συνάντηση μεταξύ του πιο κοντού… άνδρα στον κόσμο, του Chandra Bahadur Dangi (με ύψος μόλις 54,6 εκατοστά) και της πιο κοντής γυναίκας, της Jyoti Amge, (με ύψος 62,8 εκατοστά).


Η Jyoti από το Nagpur της Ινδίας είναι 18 χρονών και έχει μία μορφή νανισμού που ονομάζεται αχοντροπλασία, έτσι δεν πρόκειται για ψηλώσει περισσότερο. Της αρέσει η μόδα και το μακιγιάζ, ενώ προσπαθεί να εκπληρώσει το όνειρό της που είναι να γίνει επιτυχημένη ηθοποιός, έχοντας ήδη λάβει μέρος σε τοπικές παραγωγές. Όπως γράφει η ίδια, η επιλογή της από τα Guiness Records της έχει δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες, κάτι που πραγματικά λατρεύει…
Ο Chandra είναι 72 ετών, ζυγίζει 14,5 κιλά, ενώ έχει ζήσει όλη τη ζωή του στο χωριό Rhimkholi σε ένα βουνό του Νεπάλ. Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος για το γεγονός ότι το όνομά του έχει μπει σε ένα βιβλίο και αναφέρει ότι αυτό είναι σημαντικό για την οικογένεια, το χωριό, αλλά και ολόκληρη τη χώρα του.
Οι δύο τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ ξανά, πριν το event αυτό που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, στο πλαίσιο φωτογράφισης για τη νέα έκδοση των Guinness World Records 2013 Edition που θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο στις 13 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου