Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Sergey Pakhomov & τα ζυμαρικά.





Sergey Pakhomov έχει κερδίσει ιδιαίτερη δημοσιότητα στην πατρίδα του, κατασκευάζοντας μινιατούρες από αυτοκίνητα, αεροπλάνα, πλοία, ακόμη και μία μικρή πόλη αποκλειστικά από… ζυμαρικά.
Ο Ρώσος καλλιτέχνης εμπνέεται από τα… ζυμαρικά, ως υλικά για τις λεπτομερείς δημιουργίες του. Όλα ξεκίνησαν από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων στην οποία εργαζόταν, όταν του ζητήθηκε να φτιάξει μία δημιουργική διαφήμιση για μία ρωσική εταιρεία με μακαρόνια. Μέσα σε ένα βράδυ, είχε την ιδέα της κατασκευής διαφόρων πραγμάτων από… μακαρόνια και μόνο!



Και μπορεί η διαφημιστική καμπάνια να ακυρώθηκε, ο Pakhomov, όμως, κράτησε την ιδιαίτερη αυτή έμπνευσή του και τη μετέτρεψε σε… τέχνη. Μετά από έξι χρόνια πειραματισμών με το ιδιαίτερο αυτό «υλικό», έχει πλέον κατασκευάσει πάνω από 30 μινιατούρες από κάθε είδους ζυμαρικά, κάποια από τα οποία είναι, μάλιστα, και ιδιαίτερα περίπλοκα.
Δείτε τις φωτογραφίες με τα έργα του Pakhomov και διαπιστώστε πώς ένα αγαπημένο σας πιάτο μπορεί να προσφέρει αφορμή και έμπνευση για κάτι εντελώς διαφορετικό.





 

 Πηγή: Oddity Central&Digitallife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου