Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

"Αποχαιρετισμός στα όπλα" για τον θρυλικό Λουκάνικο (ΒΙΝΤΕΟ)

loukanikos
Φυσικά, δεν χρειάζεται συστάσεις. Μαζί του ασχολήθηκαν το  BBC, το  CNN, το Al Jazeera.Έγινε εξώφυλλο σε δεκάδες περιοδικά ανά τον κόσμο, έγινε τραγούδι,  και η απόλυτη καταξίωση ήρθε όταν το περιοδικό TIME τον ενέταξε στις 100 προσωπικότητες της χρονιάς του 2011. Τον αποκάλεσαν, όχι άδικα «επαναστάτη»,  και "σκύλο της πρώτης γραμμής στην Ελλάδα". Πρωτοστατούσε στις πορείες του 2011 αλλά και των προηγούμενων ετών, στο κέντρο της Αθήνας, πάντα στο πλευρό των εξεγερμένων.
Ο λόγος για τον θρυλικό " Λουκάνικο" τετράποδο φίλο των διαδηλωτών, που κυκλοφορούσε σε όλα τα "επαναστατικά" στέκια, στο κέντρο της Αθήνας,


Το πιο κλασσικό...στέκι του η πλατεία Συντάγματος, αλλά η χάρη του έφτανε μέχρι και τα Εξάρχεια όπου πολλοί κάτοικοι της περιοχής τον τάιζαν. Βρισκόταν πάντα με το μέρος των διαδηλωτών και γάβγιζε κάθε φορά που οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έριχναν δακρυγόνα και πραγματοποιούσαν επιθέσεις κατά των πολιτών.

Τον τελευταίο χρόνο, όμως, ο αγαπημένος σκύλος των διαδηλωτών λείπει από τα γνώριμα στέκια του. Πολλοί τον μπέρδεψαν με έναν σκύλο που του μοιάζει. Συμπαθέστατος και αυτός, αλλά δεν είναι ο θρυλικός Λουκάνικος.
Καμιά ανησυχία όμως. Ο Λουκάνικος μετά από μια έντονη ζωή και δράση και με την καθοριστική συμβολή φιλοζωικών οργανώσεων, βρήκε επιτέλους το σπίτι του και -ενδεχομένως- δεν θα εμφανιστεί ξανά σε πορείες και διαδηλώσεις. Πλέον, εμβολιάζεται, όποτε χρειαστεί, παρακολουθείται από κτηνιάτρους και έχει την αγάπη των ανθρώπων που τον φροντίζουν. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι η ιστορία του θα είναι ένα μοναδικό αφήγημα για πολλά πολλά χρόνια!
 
ΠΗΓΗ: theinsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου