Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Κάλεσμα για ανοιχτή συμμετοχή στον «Κύκλο των Ποιητών» ως συμπαράσταση της ποίησης και των εικαστικών τεχνών προς τους πρόσφυγες.

  
Αποτέλεσμα εικόνας για στέγη γραμμάτων και τεχνών αμυνταίου





 Την Δευτέρα 21η Μαρτίου του 2016 (Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης) η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμύνταιου συμμετέχει στην πανελλήνια εκδήλωση που πραγματοποιείται σε 30 πόλεις και νησιά της Ελλάδας και συντονίζεται από τον «Κύκλο των Ποιητών» ως συμπαράσταση της ποίησης προς τους πρόσφυγες.

Συνδιοργανωτής είναι η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ και η πρωτοβουλία εθελοντών Refugees WelcomeGR. Η Ελλάδα, η χώρα της τέχνης, μέσω της ποίησης θα καταδείξει την ουμανιστική της πλευρά .

 Το Αμύνταιο και η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμύνταιου τιμώντας την ημέρα ποίησης και πλαισιώνοντας με τις υπόλοιπες τέχνες τις εκδηλώσεις της, προσκαλεί τους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, για συμμετοχή με έργα τους  στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί  στο Ateron Hotel & Spa, με ποίηση, ζωγραφική, φωτογραφία, χαρακτική και μικρή εγκατάσταση, εμπνευσμένα από το θέμα των προσφύγων. Η συμμετοχή μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω βιντεοπροβολής, όπως φωτογραφίες έργων (εάν δεν επιθυμείτε την πραγματική έκθεσή τους) & προβολή βίντεο με απαγγελία ποιήματός σας (εάν δεν επιθυμείτε την απαγγελία επί του χώρου).

Για την πρόθεση της συμμετοχής σας στέλνετε mail (μέχρι την Δευτέρα 14 Μαρτίου τα μεσάνυχτα), στο: margasgr@yahoo.com με τα στοιχεία σας.

Ευχαριστώ,
Χάρης Μαργαρίτης

Ομάδα εξωστρέφειας 3ργαστηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου