Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ανοιχτό Κάλεσμα

        Με αφορμή την εθελοντική μου εργασία στο 2ο διεθνές εικαστικό φεστιβάλ Πάτρας RE-culture, μετά από σχετική ενημέρωση σας γνωστοποιώ και εγώ με τη σειρά μου την υποβολή συμμετοχής στο RE-culture 4. 

<< Το 4Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture 4 επιθυμεί να υποστηρίξει την ευρύτερη αναζήτηση των νέων Ελλήνων εικαστικών. Στην προσπάθεια αυτή, προκηρύσσει ανοιχτό κάλεσμα/open call σε πολλές από τις θεματικές του.
Έτσι λοιπόν καλούμε Έλληνες καλλιτέχνες μέχρι 40 ετών να μας αποστείλουν το έργο τους προκειμένου να συμμετάσχουν στο RE-culture 4.
Οι θεματικές των εκθέσεων που μπορείτε να υποβάλετε  την αίτηση σας και κατόπιν αξιολόγησης να αποκτήσετε την δυνατότητα συμμετοχής σας στο RE-culture 4, είναι οι εξής:
Οι θεματικές των εκθέσεων που μπορείτε να υποβάλετε  την αίτηση σας και κατόπιν αξιολόγησης να αποκτήσετε την δυνατότητα συμμετοχής σας στο RE-culture 4, είναι οι εξής:
1. Τέχνη και μαζική κουλτούρα
2. Ψυχεδέλεια
3. Βio Art
4. Σεξ
5. Τέχνη και Προπαγάνδα
6. Media Art
7. Sound Art
8. «everyone will be famous for 15 minutes – ο καθένας θα είναι διάσημος για 15 λεπτά»
Στην θεματική «everyone will be famous for 15 minutes», παραφράζοντας την ρήση του Andy Warhol, μπορείτε να υποβάλετε  την αίτηση σας και ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ να αποκτήσετε την δυνατότητα παρουσίασης/προβολής του έργου σας στο RE-culture 4.
Στην παρουσίαση/προβολή της συγκεκριμένης θεματικής θα προσκαλεστούν να παρακολουθήσουν πλήθος από ιστορικούς τέχνης, επιμελητές, συλλέκτες, γκαλερίστες, καλλιτέχνες, καθηγητές Σχολών Καλών Τεχνών και ακαδημαϊκοί.
Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούμε να δώσουμε την δυνατότητα στο έργο σας να βρει τον δρόμο του.
Διάρκεια υποβολής της αίτησης: μέχρι και τις 31 Μαΐου 2016 στις 17:00.
Η διοργάνωση στην περίπτωση που επιλεγούν τα έργα σας θα μπορέσει να αναλάβει τα εξής:
1. Τα έξοδα μεταφοράς του έργου σας από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (από την Πάτρα και τα υπόλοιπα μέρη της χώρας τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον καλλιτέχνη).
2. Αναφορά του ονόματος ή έργου σας στο βιβλίο/κατάλογο της έκθεσης (σε περίπτωση που εκδοθεί).
Επικοινωνία – Πληροφορίες
opencalls.artinprogress@gmail.com
Σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση. >>
Μεταβείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο για την αίτηση

http://www.artinprogress.eu/open-call/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου