Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Φεστιβάλ Καννών: Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες

                           Φεστιβάλ Καννών: Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες

Λάμψη, πολυτέλεια και πολλές δόσεις γκλίτερ χαρακτηρίζουν τις περισσότερες εμφανίσεις των αγαπημένων μας σταρ, οι οποίοι μοιράζουν καυτά χαμόγελα και σέξι πόζες στο φωτογραφικό φακό

Σε τρελούς ρυθμούς κινούνται τα πάντα αυτές τις μέρες στο ήσυχο παραθαλάσσιο θέρετρο των Καννών, στη Νότια Γαλλία, καθώς αύριο, Τετάρτη 13 Μαϊου, ξεκινάει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του κινηματογράφου, το 68ο Φεστιβάλ Καννών. 







Κάθε χρόνο πάνω από 200.000 άνθρωποι – σκηνοθέτες, ηθοποιοί, μοντέλα, σινεφίλ, φωτογράφοι, παπαράτσι και θαυμαστές των σταρ – κατεβαίνουν στην περιβόητη και λαμπερή Croisette για να πάρουν μέρος ο καθένας με τον τρόπο του στο Φεστιβάλ. Κατά τη διάρκεια των 12 ημερών που διαρκεί η γιορτή αυτή δεκάδες ταινίες προβάλλονται, δεκάδες καριέρες χτίζονται αλλά και πολλές καταστρέφονται. 



Το κόκκινο χαλί έχει ήδη βγει από τις αποθήκες και περιμένει τα πανάκριβα παπούτσια των χολιγουντιανών σταρ να το πατήσουν για άλλη μια φορά. Λάμψη, πολυτέλεια και πολλές δόσεις γκλίτερ χαρακτηρίζουν τις περισσότερες εμφανίσεις των αγαπημένων μας προσώπων, οι οποίοι μοιράζουν καυτά χαμόγελα και σέξι πόζες στο φωτογραφικό φακό. 



Εκτός από τις ταινίες που διαγωνίζονται, τα δημοσιεύματα του Τύπου μονoπωλούν και τα διάφορα gossip που δίνουν και παίρνουν κάθε βράδυ στα πάρτι που γίνονται στα clubs και τα επώνυμα κότερα. Οι πανάκριβες υψηλής ραπτικής τουαλέτες, τα νέα ειδύλλια, τα νέα hot πρόσωπα, τα vip εν πλω πάρτι και οι guest lists αυτών των πάρτι είναι μερικά από τα highlights του Φεστιβάλ των Καννών, που μπορεί πια να μην έχει τη λάμψη μιας Brigitte Bardot, πάντα όμως θα συναρπάζει.



Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής Thierry Fremaux, από φέτος βάζει τέλος στις selfies φωτογραφίες του κόκκινου χαλιού, χαρακτηρίζοντας τη συνήθεια αυτή “γκροτέσκ και γελοία”. Το φετινό κινηματογραφικό Φεστιβάλ δεν θα έχει αυτοφωτογραφήσεις, καθώς, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, υποβαθμίζει την όλη αίγλη. Λέγοντας ότι «οι άνθρωποι ποτέ δεν μοιάζουν ασχημότεροι όσο σε μία selfie», ο Fremaux δήλωσε ότι ελπίζει να βάλει τέλος σε αυτή τη μόδα που έχουν όλοι «να φωτογραφίζουν τους εαυτούς τους με τους εαυτούς τους».



Το Φεστιβάλ Καννών θα ρίξει αυλαία στις 24 Μαϊου 2015.













Πηγή :http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου