Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση για την 7η Μπιενάλε των Φοιτητών Σχολών Καλών Τεχνών


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

Ανακοίνωση για την 7η Μπιενάλε των Φοιτητών Σχολών Καλών Τεχνών


Η 7η Μπιενάλε των Φοιτητών Σχολών Καλών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Θεοχαράκη στις 5-16 Ιουνίου 2014 (διοργάνωση «Τα νέα της Τέχνης»).  Προκειμένου να κριθούν τα έργα που θα εκπροσωπήσουν το Τμήμα μας καλούνται φοιτητές/τριες του ΤΕΕΤ που επιθυμούν να συμμετέχουν να προσκομίσουν 1 έργο τους προς κρίση στην αίθουσα Α (1ος όροφος, δίπλα στο εργαστήριο αγιογραφίας) την Τετάρτη 26/2/2014 από τις 11:00 έως τις 16:00. Εάν το έργο σας είναι εύθραυστο χρειάζεται να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για τη μεταφορά και την αποθήκευση του.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές με ένα επιτοίχο έργο ζωγραφικής, χαρακτικής ή σχεδίου, χωρίς καθορισμένο από τη διοργάνωση θέμα. Τα έργα δε θα πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις 140x120 εκ. και θα πρέπει να είναι έτοιμα προς ανάρτηση (κορνίζες κλπ.). Κάθε έργο θα συνοδεύεται από συμπληρωμένη αίτηση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτήν. Για όσα έργα επιλεγούν θα κληθούν οι δημιουργοί τους να τα συσκευάσουν προσεκτικά με απόλυτη ευθύνη τους.

Μετά την ολοκλήρωση της κρίσης, τα έργα που δεν επιλέχθηκαν θα παραληφούν την Τετάρτη 5/3/2014, ώρες 12.00-15.00. Όσα έργα δεν παραληφούν θα μεταφερθούν στο αρχείο τη σχολής στην Κλαδοράχη. Η σχολή δεν φέρει ευθύνη για όσα έργα δεν παραληφθούν εγκαίρως από τους δημιουργούς τους.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Στην έκθεση θα απονεμηθούν την ημέρα των εγκαινίων τρία βραβεία χρηματικά και τρεις έπαινοι. Το πρώτο βραβείο αντιστοιχεί στο ποσό των 1.500 ευρώ. Το δεύτερο βραβείο στο ποσό των 1000 ευρώ και το τρίτο βραβείο στο ποσό των 800 ευρώ. Κάθε έπαινος αντιστοιχεί στο ποσό των 400 ευρώ. Τα έργα προς βράβευση θα κριθούν από Επιτροπή καθηγητών των Σχολών καθώς και ένα μέλος από «Τα Νέα της Τέχνης».


Οι υπεύθυνοι καθηγητές/τριες

Αυγητίδου Αγγελική           Έκτορας Παπαδάκης             Δήμητρα Σιατερλή Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου