Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάριο Σχεδίου από τον Χρήστο Αλαβέρα την Παρασκευή 31/1 και το Σάββατο 1/2 2014 στην Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας






Στο διήμερο workshop από Παρασκευή 31/1 μέχρι Σάββατο 1/2 θα ασκήσουμε τη σχεδιαστική μας ματιά μέσα από κλιμακούμενες σχεδιαστικές δοκιμασίες και εμπειρίες με σκοπό την ευαισθητοποίηση απέναντι στη δυναμική των μορφών, την αναγνώριση των εντάσεων και των μεγεθών τους και την αποφαστικότητα της αποτύπωσις τους πάνω σε μια επιφάνεια.
Θα γίνουν τρεις συναντήσεις, δύο την Παρασκευή 11-14μμ και 17-20 μμ  και μια το Σάββατο 11-14 μμ

Φέρνουμε μαζί μας  ότι υλικά θέλουμε . Συστήνονται πολλά Α4 χαρτιά και μαλακά μολύβια πάνω από 3Β, μαρκαδόρους, μελάνια και όποιος θέλει υλικά χαρακτικής. 
Συμμετοχή μόνο με δήλωση.
Κόστος συμμετοχής 2 ευρώ
Πληροφορίες Χάρης Κοντοσφύρης 6974066236
Δηλώσεις συμμετοχής στην Δήμητρα Σιατερλή (dimitrasiaterli@hotmail.com) και Χάρη Κοντοσφύρη ( Kondosphyrisharris@gmail,com) 


Στα κύματα της ζωής που συντονιζόμενα το ένα με τ'άλλο γιγαντώνονται, η σκέψη πορεύεται με μόνο ουσιαστικό εφόδιο τη σχεδιαστική της δεινότητα. Για να κερδίσει αυτή τη δεινότητα η σκέψη οφείλει να εκτεθεί σε κάθε συνθήκη και κατάσταση  του εξωτερικού και του εσωτερικού κόσμου όσο ρευστή κι αν είναι όσο ανυπέρβλητη κι'αν φαντάζει και να την αντιμετωπίσει χωρίς καμιά έτοιμη συνταγή,χωρίς κανένα δεκανίκι,χωρίς πατέντες και φόρμες.
Το σεμινάριο οργανώνετε από το εργαστήριο χαρακτικής, το απογευματινό εργαστήριο σχεδίου και το 3ργαστήριο ζωγραφικής ΤΕΕΤ ΣΚΤ Φλώρινας
Πληροφορίες για τον Χρήστο Αλαβέρα εδώ, ένα βίντεο με εικαστική δράση, συνέντευξη με Χ, Κοντοσφύρη και Θωμά Μακινατζή (Απόφοιτος του ΤΕΕΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου