Σάββατο 5 Απριλίου 2014

1ο πανελλήνιο βραβείο φωτογραφίας για τον Φλωρινιώτη Κώστα Παπαϊωάννου


Νέα επιτυχία σε πανελλήνιο επίπεδο για τον υπεύθυνο της φωτογραφικής ομάδας «Ροές» και επιμορφωτή του Φωτογραφικού Τμήματος της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, φωτογράφο Κώστα Παπαϊωάννου, ο οποίος μετά την πρόσφατη διπλή διάκριση του στον πανελλήνιο διαγωνισμό φωτογραφίας «Δημήτρης Λέτσιος» τον Νοέμβριο του 2013, κατέκτησε το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρία, σε συνεργασία με τη δημοτική παράταξη «Σαντορίνη-Θηρασία-Ενότητα-Αλλαγή» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότεροι από 300 φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι απέστειλαν από τέσσερις φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής και πρόεδρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας κ. Σπύρο Ιατρόπουλο:
«Οι κριτές παρέλαβαν έργα χωρίς ονόματα, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες δεοντολογίας που ισχύουν διεθνώς. Τα έργα κρίθηκαν σύμφωνα με την αντίληψη των φωτογράφων στο χωροχρόνο, τη ματιά τους, την πρωτοτυπία της σύνθεσης, την τεχνική τους και βέβαια το συνολικό συνδυαστικό αποτέλεσμα σε σχέση με όλες τις προαναφερθείσες παραμέτρους, ενώ το συνολικό επίπεδο των έργων θεωρήθηκε με μια λέξη Εξαιρετικό».
Το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συγχαίρει τον νικητή, και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

neaflorina.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου