Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ευρωπαϊκή Αντιφασιστική Συνάντηση στη σχολή Καλών Τεχνών στις 11-13 Απριλίου

Συλλογικότητες, οργανώσεις και ομάδες απο 19 χώρες της Ευρώπη συναντώνται στην Αθήνα για το συντονισμό της αντιφασιστικής δράσης. Ευρωπαϊκή Αντιφασιστική Συνάντηση στις 11, 12, 13 Απριλίου 2014 στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας για μια Ευρώπη χωρίς φασισμό, ρατσισμό και σεξισμό σε έναν κόσμο ελευθερίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.Το μήνυμα

Εβδομήντα χρόνια μετά τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την ήττα του φασισμού, η Ευρώπη δοκιμάζεται από την άνοδο της ρατσιστικής και της ναζιστικής Ακροδεξιάς.

Όμως οι ρατσιστές και οι νεοναζί έχουν αντίπαλο: το μαζικό και πολύμορφο κίνημα το οποίο στους δρόμους όλης της Ευρώπης αγωνίζεται, όχι μόνο κατά της φασιστικής τρομοκρατίας, αλλά και όλων εκείνων που τη συντηρούν και την προστατεύουν: των αντιλαϊκών πολιτικών, της αστυνομικής ασυδοσίας, του νεοφιλελεύθερου ολοκληρωτισμού και του συστήματος που την επιβάλλει.

Στις 11, 12 και 13 Απρίλη οι αντιστάσεις συναντιούνται στην Αθήνα σε ένα κλίμα γιορτινής ατμόσφαιρας, με πολιτικές εκδηλώσεις, συναυλίες και συζητήσεις με αντιφασιστικές συλλογικότητες, δικτυώσεις και συνελεύσεις από την Ευρώπη. Συζητάμε, ανταλλάζουμε εμπειρίες και οργανώνουμε τη δράση μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα συντονισμένου αγώνα εναντίον του φασισμού, του ρατσισμού και του σεξισμού.

Το τριήμερο αποτελεί την κορύφωση του μήνα αντιφασιστικής δράσης (21 Μάρτη - 21 Απρίλη), στη διάρκεια του οποίου πραγματοποιούνται παρεμβάσεις και εκδηλώσεις σε γειτονιές, κοινωνικούς χώρους και σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά

  ΠΗΓΗ: http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου