Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ισλανδία είναι ένας ιδιαίτερος τόπος και οι φωτογραφίες

πέροχα τοπία που κρύβουν αντιθέσεις, ηφαίστεια αλλά και πάγοι συνθέτουν ένα από τα πιο όμορφα μέρη της ηπείρου μας. Η Ισλανδία είναι ένας ιδιαίτερος τόπος και οι φωτογραφίες ενός ζευγαριού τον αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Οι Erlend και Orsolya Haarberg πέταξαν πάνω από την όμορφη σκανδιναβική χώρα, επιτυγχάνοντας να «αιχμαλωτίσουν» εικόνες που πραγματικά μπορούμε να χαζεύουμε για ώρα. Με ένα ελαφρύ αεροσκάφος και περιμένοντας (ακόμη και ολόκληρους μήνες) τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες ώστε να μπορέσουν να βρεθούν στα κατάλληλα σημεία, πέτυχαν να φωτογραφίσουν μερικές πανέμορφες εικόνες.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες εμφανίζεται το περίφημο ηφαίστειο Eyjafjallajökull, το οποίο προκάλεσε χάος στις αεροπορικές μετακινήσεις στην ήπειρό μας το 2010, ενώ σε κάποιες άλλες η Vathajvkull, η περιοχή με το μεγαλύτερο παγετώνα στην Ευρώπη. Όλες οι λήψεις όμως είναι εξίσου εντυπωσιακές, εμφανίζοντας κάποια από τα πιο ξεχωριστά τοπία όχι μόνο στην ήπειρό μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.







Πηγή: digitallife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου