Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το 34ο River Party


Το 34ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα που πραγματοποιείται στο Νεστόριο στην Καστοριά καλεί φίλους τόσο της μουσικής, όσο και της φύσης να βρεθούν από την 1η μέχρι τις 5 Αυγούστου στις όχθες του Αλιάκμονα για να μοιραστούν ένα μυστικό που το παίρνει το ποτάμι.

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο φεστιβάλ στην Ελλάδα, που συνδυάζει διασκέδαση καιδιακοπές, καλεί τους πιστούς του φίλους αλλά και τους καλοκαιρινούς περαστικούς να περάσουν μαζί πέντε ανέμελες μέρες και πέντε μουσικές νύχτες.
 


Το 2012, το River Party επιστρέφει δυναμικά , με περισσότερες προτάσεις ψυχαγωγίας και με δυνατές υπογραφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τριάντα από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες και δύο σημαντικά ξένα συγκροτήματα, οι Thievery Corporation και οι Nouvelle Vague θα βρεθούν επί σκηνής.

Η Live2, η οποία έχει αναλάβει από το 2010 με επιτυχία τη διοργάνωση του φεστιβάλ αυτού κατάφερε να το ανανεώσει, καθιερώνοντας το. Με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, με επένδυση στις υποδομές, με περισσότερες διεξόδους ψυχαγωγίας, με οργανωμένη και έγκαιρη επικοινωνία, έδωσε την δυνατότητα σε περισσότερους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να έρθουν στο Νεστόριο και να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία. Έτσι, και αυτό το καλοκαίρι οι διοργανωτές υπόσχονται να προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για οικονομικές και ξέγνοιαστες διακοπές σ’ έναμοναδικό φυσικό τοπίο.


Extreme games για τους μικρούς φίλους, όπως αναρρίχηση και τοξοβολία,δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους όπως τουρνουά μπάσκετ, beach volley και ping pong αλλά και οργανωμένες εκδρομές στο βουνό κατά τη διάρκεια της ημέρας με πεζοπορίες στο μαγευτικό Γράμμο και εξερεύνηση του ιδιαίτερου φυσικού τοπίου της περιοχής είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του φεστιβάλ.

Ευχάριστη έκπληξη του φετινού φεστιβάλ αποτελεί το River Radio, το οποίο  θα εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο μέσα από τον χώρο του φεστιβάλ, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του καθημερινά θα αναμεταδίδεται από τον Μελωδία στην Αθήνα, τον Ερωτικό στην Θεσσαλονίκη και ένα δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά, το πρόγραμμα θα αναμεταδίδεται και μέσω internet στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου