Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αν δεν θες να πάθεις τα ίδια οδηγώ σωστά!

Έχοντας απηυδήσει από την οδήγηση του 24χρονου Zbigniew Filo, οι γείτονές του στη Lubczyna της Πολωνίας βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τον ντροπιάσουν, αλλά και να τον αναγκάσουν να αλλάξει τον τρόπο που οδηγεί.

Πώς το έκαναν αυτό; Πολύ απλά… πήραν το αυτοκίνητό του και το τοποθέτησαν στην… κορυφή ενός δέντρου. Αν και σε όλο το χωριό κρατούν το στόμα τους κλειστό, σχετικά με το ποιος το έκανε, φαίνεται ότι η «πράξη» πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια ενός γερανού - νύχτα ώστε να μη γίνει αντιληπτή.

Ο Πολωνός, μόλις διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του δε βρισκόταν εκεί που το είχε αφήσει, αλλά είχε… «σκαρφαλώσει» στο δέντρο, ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και… το κατέβασε.
Οι γείτονές του, πάντως, φαίνεται ότι το έκαναν αυτό, για να τον συνετίσουν, καθώς τον κατηγορούν ως έναν επικίνδυνο οδηγό, που μόνο από τύχη δεν έχει σκοτώσει κάποιον. Πιστεύουν ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα ξανασκεφτεί κάποια πράγματα, καθώς και τον τρόπο που οδηγεί.
«Έχω πάρει το μήνυμα, αλλά ήταν λίγο σκληρό» λέει ο ίδιος, που νομίζουμε ότι την επόμενη φορά που θα πιάσει το τιμόνι από το Ford Escort του, θα είναι περισσότερο προσεκτικός.
Πηγή: DailyMail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου