Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ανοιχτός διαγωνισμός γραφιστικής για τη δημιουργία του logo του βραβευμένου από την UNESCO προγράμματος You.Re.Ca.‏

 Αθήνα, 17 Μαρτίου 2014 Προς κάθε ενδιαφερόμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΜΚΟ  Youthnet Hellas προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για τη δημιουργία του logo του Προγράμματος You.Re.Ca., που κέρδισε το label του 8ου Φόρουμ Νεολαίας της UNESCO (επισυνάπτεται Συστατική Επιστολή εκ μέρους της UNESCO) . 

Μια επιτροπή, αποτελούμενη από έναν εκπρόσωπο της UNESCO, έναν εκπρόσωπο και την Ομάδα Εργασίας του “You.Re.Ca.”Project, θα επιλέξουν το logo, το οποίο θα είναι ορατό στην ιστοσελίδα του προγράμματος, στα κοινωνικά δίκτυά του, στα εγχειρίδια, τα έντυπα καθώς και στην αλληλογραφία του προγράμματος με την UNESCO και τους διεθνείς εταίρους του προγράμματος. 

Ως προθεσμία για την αποστολή των logos ορίζεται η 31η Μαρτίου. Ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές, το λογότυπο πρέπει να παραδοθεί ψηφιακά σε διάσταση όχι μεγαλύτερη από Α4 και όχι μικρότερη από Α5 σε 300dpi. Το λογότυπο πρέπει να σχεδιαστεί σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη γραμμική αποτύπωση και να αποσταλεί σε αρχείο tiff, eps, ai, edr, ή pdf. στο e-mail pr@youthnet.gr. Πέρα από τα formats παράδοσης του λογοτύπου μπορούν να παρουσιασθούν εφαρμογές του λογοτύπου προκειμένου να υποστηριχθεί η πρόταση του δημιουργού.
Επίσης, το λογότυπο πρέπει να συνοδεύεται από γραπτό σχόλιο, όπου θα αναλύεται με σαφήνεια τι ακριβώς συμβολίζει. 

Για  διευκόλυνση και έμπνευση  των δημιουργών παρατίθενται τα logos της UNESCO και του Youthnet Hellas και σύντομη περιγραφή του project You.Re.Ca. Τέλος, ο τίτλος του προγράμματος, “You.Re.Ca” καθώς και η επεξήγησή του, “Training for Developing Youth Reporting Capacities”, θα πρέπει να αναγράφονται κάτω από το logo.

Θα  εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως αν προωθούσατε το συγκεκριμένο μήνυμα στους φοιτητές σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση/ διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,
The You.Re.Ca. Project Team

Maria Symeonidou –Sideris, Project Manager
Manos Pavlakis, Training Manager
Maria Kottari, Public Relations Officer
Christina Kanata, Administration Officer
Antonis Christakis, Online Platform Manager

Σχετικοί σύνδεσμοι




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου