Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση με θέμα «Εργασία & Τέχνη» Ημερίδα 29 Μαρτίου 2014, ώρες 14:00 – 16:00,


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση με θέμα «Εργασία & Τέχνη»

...ή ποιος είναι ο τρόπος για να έχει το βιογραφικό του καλλιτέχνη σήμερα αξία & αποτέλεσμα

Μια σημαντική ευκαιρία να αντλήσουν απ’ τους ειδικούς πληροφορίες για το πώς οι νέοι καλλιτέχνες μπορούν να προβάλουν τη δουλειά τους και πώς μπορούν να κινηθούν αποτελεσματικά στην αγορά εργασίας, θα έχουν οι συμμετέχοντες, στα πλαίσια της ημερίδας “Εργασία & Τέχνη”, η οποία θα φιλοξενηθεί στο πολυσυνέδριο Money Show στη Θεσσαλονίκη.



Η ημερίδα στοχεύει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα συζήτησης και προβληματισμού, να καταδείξει νέες συλλογικότητες και νέους τρόπους διαχείρισης της παρουσίας της δουλειάς του νέου καλλιτέχνη σε ένα πλαίσιο έντονης προσπάθειας ανασύνθεσης του διάτρητου κοινωνικού ιστού της ελληνικής πραγματικότητας.

Πώς τελικά ο νέος καλλιτέχνης μπορεί να υπερβεί το δίλημμα μεταξύ της δημιουργικής μόνωσης και της έκθεσής τους στον κόσμο και να διαδραματίσει τον κοινωνικοπολιτικό ρόλο που οφείλει να παίξει μέσα στο αδιέξοδο της περιόδου κρίσης που διανύουμε; Ποιος είναι ο τρόπος για να έχει το βιογραφικό του καλλιτέχνη σήμερα αξία και αποτέλεσμα; Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα θα τεθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ώστε να δοθούν ερεθίσματα και χρήσιμες πρακτικές συμβουλές.

Πάνελ ομιλητών:

Εικαστικές Τέχνες:
Χάρης Κοντοσφύρης, Εικαστικός – Επίκουρος Καθηγητής Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Αλίκη Τσιρλιάγκου, Art Director, Nitra Gallery

Θέατρο:
Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη, PhD, Θεατρολόγος – Σκηνοθέτης
Γιάννης Παπαθανασίου, Εκπρόσωπος Dominus MKO – Καλλιτεχνικές Παραγωγές

Η συζήτηση απευθύνεται σε νέους καλλιτέχνες που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και που η εμπειρία των ομιλητών μπορεί να αποτελέσει για εκείνους έμπνευση και έναυσμα για την προώθηση της καριέρας τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία συγγραφής βιογραφικού & συμβουλευτικής καριέρας CVexperts, θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, ώρες 14:00 – 16:00, στην αίθουσα «Επίδαυρος 1» του ξενοδοχείου Hayat Regency στη Θεσσαλονίκη.

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις στις ιστοσελίδες www.cvexperts.gr
Τηλ. πληροφοριών: 210.34.17.400, ώρες 9:00-17:00
                                       














      Φαντασία









     Δημιουργικότητα










     Δεξιότητα
    καινοτομία








    ΠΑΙΧΝΙΔΙ






 
  ΠΑΙΧΝΙΔΙ
     Δημιουργικότητα








    ταυτότητα






     ταυτότητα







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου