Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ανάγνωση κειμένων στον Ορίζοντα Γεγονότων


Μετά από καιρό ξαναγράφω να σας καλέσω την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 9:00 (21:00)

στον "Ορίζοντα Γεγονότων"  στον Κεραμικό (Κεραμεικού 88 Χάρτης εδώσε μιαν Ανάγνωση κειμένων, παλαιών και νέων. Ο "Ορίζοντας Γεγονότων" είναι μια ιδανική μεταφορά της χώρας μας, ένα σπίτι που το άφησαν να γκρεμιστεί, ένα ερείπιο που στεγάζει διάφορα δρώμενα. Ένα ερείπιο που επισκευάζεται σιγά σιγά, σχεδόν ειρωνικά, από καλλιτέχνες και φίλους που δεν θα δείτε στις τηλεοράσεις και τα έντυπα. Εκεί λοιπόν θα ξεκινήσω τον νέο κύκλο παρουσιάσεων που θα κάνω τους επόμενους μήνες σε διαφορετικούς χώρους. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ ζω σε έναν τόπο σημαντικό. Όπου άνθρωποι ζωντανοί, ανάλογα με τις δυνάμεις τους, αντιστέκονται και υπερασπίζονται τόσο τα μεγάλα όσο και τα μικρά σπουδαία της ζωής.

Επειδή με μαλώνουν κάποιοι εξηγώ πως ειδοποιώ σπάνια διότι "τα πολλά μέηλ είναι φτώχεια" και δε θέλω να κουράζω (ψάχνω λύση)

Σαν πρόσθετο δώρο και σαν ορεκτικό για την ερχόμενη Τετάρτη στέλνω ένα (ελπίζω αδιάβαστο ) κείμενο για την τέχνη και τους καλλιτέχνες (όλους δηλαδή)         

Κι αν κάνει κρύο, την Τετάρτη η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή
Θα περάσετε μια μικρή πόρτα παλιού Αθηναϊκού σπιτιού και στην αυλή θα σας περιμένουμε. Δε χρειάζεται να φορέσετε τα καλά σας, ελάτε όπως είσαστε.

Ορίζοντας Γεγονότων 
Κεραμεικού 88, Κεραμεικός
Πλησιέστερο Μετρό "Κεραμεικός"
(Η Κεραμεικού είναι παράλληλη στην Πειραιώς. Ο Ορίζοντας είναι δίπλα στο γωνιακό καφέ "Κανάρια", στη διασταύρωση Κεραμεικού και Πλαταιών)

Έπονται κι άλλα
Χαίρετε Πάντοτε!
Αλέξανδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου