Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Oι συμμετέχοντες της έκθεσης


Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Μαρτίου από την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, εκδήλωση αφιερωμένη στην Γυναίκα. Από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν τόσο με ποιήματα όσο και με εικαστικά έργα οι
Μαρία Τασούλα και Πηνελόπη Γαίτη με Δωρεά έργου στην Πινακοθήκη της στέγης Αμύνταιου και
παρουσίαση οι
Ειρήνη Πουλιάση
Αννα Μαρία Σαμαρά
Ειρήνη Φοντουραδάκη
Μάγδα Χριστοπούλου
Χρόνης Καραχάλιος
Αναστασία Γιοβάνογλου
Μαρία Δουλιανάκη
Χριστίνα Σαββάκη
Αγάπη  Μαντζίωρη
Γλύκα Διονυσοπούλου
Συντονισμός στησίματος έργων οι

Κώστας  Κορωναίος
 Αφροδίτη Δάφνου
Ειρήνη Φοντουραδάκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Βραδιά Ποίησης στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση ποιοτικής διασκέδασης και πολιτισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι που κατέκλισαν  την αίθουσα της Στέγης Ποντίων, όπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Μαρτίου από την Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου, εκδήλωση αφιερωμένη στην Γυναίκα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποίησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Η βραδιά αφιερώθηκε στην εκλιπούσα Αντιπρόεδρο της  Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, Φρόσως Χατζηιωάννου και εξελίχθηκε σε μια μυσταγωγία, που κράτησε τους παρευρισκόμενους καθηλωμένους, να χαίρονται όλα όσα η ποίηση και η τέχνη προσφέρει.




  Πέρα από τους «πρωταγωνιστές της σκηνής», τις θεατρικές ομάδες της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου και του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας, πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν και το κοινό, με την ενεργή συμμετοχή του και την απαγγελία ποιημάτων.

  Αξιόλογη επίσης ήταν η εικαστική παρέμβαση φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας και απολαυστική η Stand-up comedy που παρουσίασαν.

  Η βραδιά έκλεισε με έντεχνα τραγούδια που ερμήνευσαν καθηγητές και μαθητές του Ωδείου Φλώρινας – παραρτήματος Αμυνταίου και με μελωδικά ακούσματα από μουσικό σύνολο της Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου