Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η ιδανική μέρα για μία γυναίκα…

Μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Economic Psychology» φανερώνει ποιες είναι οι δραστηριότητες που περιλαμβάνει η ιδανική μέρα για μία γυναίκα!
Οι ερευνητές ρώτησαν 900 περίπου γυναίκες, ο μέσος όρος ηλικίας των οποίων ήταν τα 38 χρόνια, για το τι κάνουν κάθε μέρα και πώς αισθάνονται γι’ αυτό, αναλύοντας τις απαντήσεις ώστε να δημιουργήσουν την ιδανική καθημερινότητα για μία θηλυκή ύπαρξη!


Πέρα από το… προφανές (8 ώρες συνεχούς ύπνου δηλαδή), η επόμενη δραστηριότητα που περιλαμβάνει τον περισσότερο χρόνο στην ιδανική μέρα μίας γυναίκας δεν αφορά περιποιήσεις και spa, όπως θα μπορούσατε να φανταστείτε, αλλά… ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο της. 106 ολόκληρα λεπτά… «ρομάντζου» περιλαμβάνει η λίστα, με αμέσως επόμενη δραστηριότητα να είναι ο χρόνος που περνάει στον υπολογιστή (98 λεπτά) αλλά και το γενικό… socializing (82 λεπτά).
Στην υπόλοιπη μέρα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, 78 λεπτά χαλάρωσης, 56 λεπτά για shopping και 57 λεπτά ομιλίας στο… τηλέφωνο. Και ακόμη 68 λεπτά άσκησης και μόλις 36 λεπτά… εργασίας (εργασιομανείς δε μας λες, σύμφωνα με αυτή την έρευνα).
Το συμπέρασμα, πάντως, το οποίο βγαίνει είναι ότι η ποικιλία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην καθημερινότητά μας και αυτό που επιζητούμε… μαζί με μεγάλες δόσεις «ρομάντζου». Μία χαρά δεν είναι οι προτεραιότητές μας, δε νομίζετε;
Πηγή: DailyMail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου