Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πόσο καιρό μπορεί να κάνει κάποιος να βρει το αυτοκίνητο το οποίο έχει… ξεχάσει πού έχει παρκάρει;

Ένας άνδρας από τη Νότια Γερμανία βρήκε το αυτοκίνητο που είχε χάσει μετά από δύο ολόκληρα χρόνια!
Μία νύχτα κι ένα «άγριο μεθύσι» ήταν αρκετά για να χάσει το αυτοκίνητό του ένας άνδρας, ο οποίος, αναζητώντας το -μετά το… «hangover της επόμενης ημέρας»- δεν μπόρεσε να το εντοπίσει. Έτσι, ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία του Μονάχου, χωρίς, όμως, το αυτοκίνητο να μπορέσει να βρεθεί.

Χρειάστηκε να περάσουν δύο ολόκληρα χρόνια γι’ αυτό, με τις αρχές να το βρίσκουν τυχαία, μετά από έρευνα ενός τροχονόμου που ανακάλυψε ότι τα «αυτοκόλλητα επιθεώρησης» του είχαν λήξει.

Το καλύτερο όλων είναι το ότι το αυτοκίνητο εντοπίστηκε 4 (!) χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που ο ιδιοκτήτης του πίστευε ότι το έχει σταθμεύσει, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ του υπήρχαν εργαλεία αξίας 40.000 ευρώ (όπως δράπανα και ηλεκτρικά κατσαβίδια).
Τέλος καλό όλα καλά, για τον άνδρα, που φαίνεται ότι θα το σκεφτεί πολύ πριν ξαναοδηγήσει το αυτοκίνητό του σε κατάσταση μέθης, αν και η αλήθεια είναι ότι η οικονομική απώλεια, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι το λιγότερο που πρέπει να σκέφτεται κανείς… Ένα αυτοκόλλητο «Don’t drink & drive» στο παρμπρίζ του επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση…
Πηγή: Huffington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου