Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

«Οκτώβρης, μήνας μαστού…» στο Αμύνταιο με συμμετοχή της Σχολής Καλών Tεχνών Φλώρινας
Ο μήνας Οκτώβρης είναι παγκόσμια αφιερωμένος στην υγεία του μαστού και συνοδεύεται από πλήθος εκδηλώσεων, με σκοπό την αφύπνιση των γυναικών για τη σπουδαιότητα της πρόληψης.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου και Περιχώρων  «Μαζί για τη Ζωή» σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου, τη  Δ.Η.Κ.Ε.Α., την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου και το  3o Εικαστικό Εργαστήρι της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας συμμετέχει ενεργά και πραγματοποιεί  τις παρακάτω δράσεις για τρίτη συνεχή χρονιά:
  • Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 στις 19:30 στο παλαιό πρώτο Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης της  σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας  με δημιουργίες φοιτητών που είναι εμπνευσμένες και έχουν ως θέμα τον καρκίνο του μαστού. Παράλληλα θα προβληθούν ενημερωτικά βίντεο που θα ευαισθητοποιούν τους πολίτες για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.
  • Το ίδιο βράδυ στις 20:30, θα φωτιστεί η πρόσοψη του παλαιού πρώτου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου ΡΟΖ!!! Για να γίνει το Μαύρο του Καρκίνου του μαστού, ΡΟΖ.
  • Στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου μουσική εκδήλωση.
Η εκδήλωση του 2016 καταγράφηκε από το περιοδικό Περισκόπιο μπορείτε να την δείτε εδώ
Η εκδήλωση του 2015 καταγράφηκε από το περιοδικό Περισκόπιο μπορείτε να την δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου