Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Πρόσκληση ενδιαφέροντος - Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταιου


Η Στέγη Γραμμάτων και τεχνών Αμυνταίου παρουσιάζει την πρώτη έκθεση εικαστικών καλλιτεχνών σε συνεργασία με την εταιρία Aithrawellness
που θα εγκαινιαστεί τον Ιούλιο του 2016 στο spa του ξενοδοχείου  corfuholidaypalace στην Κέρκυρα . Στόχος της έκθεσης είναι να προβληθεί το έργο σύγχρονων εικαστικών της Ελλάδας.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να προσεγγίσουν εννοιολογικά τις λέξεις  “Relaxation and tranquility”.  Ζητούνται εικόνες και σύμβολα που προδιαθέτουν τον θεατή σε χαλάρωση, συγκέντρωση και διαλογισμό. Η πρόσκληση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο.
Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων θα διαρκέσει ως την 15η Ιουλίου 2016.
Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν τις προτάσεις τους (έως 3 έργα) στο stegigta@gmail.com .
Τα προτεινόμενα έργα θα πρέπει να εντάσσονται στις εξής ειδικότητες: Ζωγραφική, χαρακτική, γλυπτική ,φωτογραφία, installation.
Απαραίτητα στοιχεία υποβολής της πρότασης για κάθε έργο:
·        Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (τουλάχιστον 2)
·        Τίτλος και διαστάσεις
·        Περιγραφή του έργου (max100 λέξεις)
·        Βιογραφικό σημείωμα

Η επιλογή και ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων έργων ανά καλλιτέχνη θα γίνει από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου.

Για περισσότερες πληροφορίες stegigta@gmail.com6979947169, 6980231856

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες από τον χώρο. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου