Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ


Τα ομόλογα του Παραδείσου στον...πλειστηριασμό του Booze

Η φετινή διεθνής έκθεση «Carte Blanche IX» του Booze Cooperativa, ζητά μια θέση στον παράδεισο και ο εμπνευστής της Νικόλαος Λούβρος... διαπραγματεύεται τα «Ομόλογα του παραδείσου» μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012
Αν ο Φάουστ ήταν ο πρώτος που διαπραγματεύτηκε με το διάβολο την εξαγορά της ψυχής του με αντάλλαγμα την αιώνια νιότη, το 2012 μια άλλη βασανισμένη και αμφιλεγόμενη ψυχή, αυτή του Νικόλαου Λούβρου, κατοίκου Αθηνών και ηλικίας 57 ετών, έρχεται να διαταράξει τα γαλήνια νερά του «Θείου συστήματος απονομής δικαιοσύνης» θέτοντας τη θέση της ψυχής του στον παράδεισο, σε δημόσιο πλειστηριασμό.
Μετά από εσωτερικές, πνευματικές αμφιταλαντεύσεις και αμφισβητήσεις, 43 καλλιτέχνες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 9ης «Carte Blanche», και δημιούργησαν τα δικά τους έργα, που παρουσιάζονται στο φεστιβάλ τέχνης του Booze Cooperativa, «Carte Blanche IX» μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.
Βίντεο, ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, εγκαταστάσεις, live painting, performances και μουσική θα στελεχώσουν όλους τους χώρους του Booze Cooperativa, για σχεδόν δύο μήνες σε μια ομαδική έκθεση, με τους καλλιτέχνες να βρίσκονται εντός του χώρου, παρουσιάζοντας το έργο τους και παράγοντας πρωτότυπη δημιουργία.
Πληροφορίες: Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, τηλέφωνο: 2103240344μ booze@otenet.gr , www.boozecooperativa.com , έως τις 5 Σεπτεμβρίου από 1μ.μ. έως 10.30 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου