Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Αλλαγή στην ημερομηνία συνάντησης στο Νεστόριο!!!


- Πότε πρέπει να είμαστε στο Νεστόριο?
Την παρασκευή στις 27 Ιουνίου το απόγευμα όπου και θα καταφθάσουν τα έργα, ώστε από νωρίς του Σαββάτου στις 28 Ιουνίου το αργότερο στις 10.00πμ και αφού πάρουμε την απαραίτητη δόση καφεΐνης ή τεΐνης να συμμετέχουμε λειτουργικά στο στήσιμο των εκθέσεων. Αλλιώς ερχόμαστε το Σάββατο στις 28 και αυτοεντασσόμαστε σε ομάδες εργασίας και διευθέτησης τομέων ευθύνης ανάλογα το αντικείμενο που θα επιλέξουμε και συντονίζουμε το πρόγραμμα που εμείς οι ίδιοι θα δημιουργήσουμε. (ομάδα container 1, ομάδα container 2, βράχος, ομάδα υποδοχής και επιστασίας στον χώρο της έκθεσης με βάρδιες)



- Πώς θα πάμε?
Αν δεν έχουμε αυτοκίνητο… με ΚΤΕΛ μέχρι την Καστοριά, και από Καστοριά έχει καθημερινά δρομολόγια στις 13:00 και 18:00 για Νεστόριο και κατά την διάρκεια του River Party (1-5 Αυγούστου) έχει κάθε μια ώρα - τηλέφωνο ΚΤΕΛ Καστοριάς - 2467083455 -.

- Που θα συναντηθούμε?
Οι ξενώνες όπου θα φιλοξενηθούμε αλλά και ο εκθεσιακός χώρος (κέντρο νεότητας) είναι ακριβώς απέναντι από τη στάση λεωφορείων, στη διασταύρωση μεταξύ άνω & κάτω Νεστορίου (στο περίπτερο).

-Τι πρέπει να έχουμε μαζί μας?

Ότι θεωρούμε ότι μας χρειάζεται ..... προτείνουμε πάντως εκτός τα απαραίτητα προσωπικά είδη, αντηλιακό, εντομοαπωθητικό, συν μπουφάν, ζακέτα.. για παν ενδεχόμενο… και πάνω απ’ όλα διάθεση.

- Τι μας παρέχουν εκεί?

φιλοξενία, γεύμα και ελεύθερη είσοδο στο River Party.

- Πού θα μένουμε?

Σε ξενώνα που μας παρέχει ο δήμος, σεντόνια και μαξιλαροθήκη παίρνουμε δικά μας καλού κακού και κουβέρτες θα έχει- όποιος θέλει μπορεί να πάρει έναν υπνόσακο μαζί του-... αν κάποιος θέλει, μπορεί να κατασκηνώσει στο χώρο του River Party σε χώρο που έχει ήδη κρατηθεί, με δική του όμως σκηνή.

- Το φαγητό?
θα έχουμε φαγητό στην εστία των μαθητών ,μαγειρεμένα από μια κυρία του χωρίου και καθορίζουμε πόσες μερίδες θα καταναλωθούν από το πρωί στο σιτιστή που θα οριστεί και θα είναι ένας από εμάς όπου και θα μείνει σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων.
Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να φέρει και δικά του φαγητά η ποτά αρκεί να μην προσπαθήσει να τα περάσει στο χώρο του River Party γιατί δυστυχώς η ευτυχώς υπάρχει αυστηρός έλεγχος.

- Το πρόγραμμα μας εκεί?
27/7, 28/7, 29/7 έχουμε να στήσουμε τις εκθέσεις, 30/7 & 31/7 θα περιηγηθούμε στο χώρο του river party για τις εικαστικές δράσεις που έχουμε να κάνουμε και θα ξεκινήσουμε.. Και κατά τη διάρκεια του River Party δηλαδή 1/8 - 5/8 θα είμαστε στους χώρους των εκθέσεων και στο χώρο του River Party όπου και θα δουλεύουμε τα πρότζεκτ. Τα βράδια μετά τις 21:00 θα απολαμβάνουμε όλοι μαζί ή και χωριστά τις συναυλίες.

- Πρέπει να έχουμε μαζί μας κάποια υλικά?
Χρώματα και υλικά θα μας χορηγηθούν, απαραίτητο όμως είναι να πάρουμε τα πινέλα μας, ίσως κάποια παλέτα και οι πολύ ρομαντικοί ας πάρουν και τα πανάκια τους...

- Πότε φεύγουμε?
Το River Party και οι εκθέσεις τελειώνουν την Κυριακή 5/8 , 
άρα τη Δευτέρα 6/8… αφού πάρουμε την απαραίτητη δόση καφεΐνης ή τεΐνης και ξεστήσουμε την έκθεση… χαρήκαμε πολύ… και εις άλλα με υγεία… και του χρόνου εις ανώτερα!

- Για τυχόν κρίσεις πανικού?
Ρήμος Αργύριος  6978398673.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 





Αλλαγή στην ημερομηνία συνάντησης στο Νεστόριο!!!

Λόγω σύμπτωσης των εγκαινίων της ήREMo στη Θεσσαλονίκη
Η ομάδα live act για τις δραστηριότητες του 34ου River party,
στήσιμο της δανειστικής έκθεσης και το «εύμορφου ανθρώπου», 
μεταφέρει το ραντεβού της στο Νεστόριο από 25 στις 28 Ιουλίου.

Η ομάδα live act:
 ΚΟΝΤΟΣΦΥΡΗΣ ΧΑΡΗΣ
 ΡΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
 ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
 ΜΑΝΘΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
 ΤΡΥΓΟΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 ΖΑΖΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
 ΤΖΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
 ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΣ
 ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
 ΜΗΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ
 ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  
 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΝΑ  
 ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 ΚΙΖΙΡΙΔΗΣ ΜΟΥΡΜΑΝ ΠΑΥΛΟΣ
 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 ΓΟΥΜΠΕΡΙΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ
 ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 ΓΙΟΒΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου