Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

“νέα παραλία _ νέα πασαρέλα”



“νέα παραλία _ νέα πασαρέλα”
 ελεύθερη έκφραση για ένα ένδυμα
    ή
 παραλλαγές στο θέμα ενός περίπατου ανάμεσα στην πόλη και τη θάλασσα



Μια πρωτότυπη «πασαρέλα» θα στηθεί από τον σύλλογο "Φίλοι Νέας Παραλίας" στη ξύλινη εξέδρα με το φεγγάρι, απέναντι από το Μακεδονία Παλλάς, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ. ακριβώς.
Σχεδιαστές επαγγελματίες, ερασιτέχνες της μόδας, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες του χώρου της ζωγραφικής και  του θεάτρου εμπνέονται από την πόλη, τη θάλασσα, τον ουρανό, το φως και τα χρώματα της Νέας Παραλίας, καθώς και από την παρουσία και την κίνηση των ανθρώπων που ζουν καθημερινά στους χώρους της και, επιστρατεύοντας τη φαντασία και το ταλέντο τους, συνθέτουν, με ευτελή ανακυκλώσιμα υλικά, μοναδικές δημιουργίες, τις οποίες παρουσιάζουν στο κοινό, σε μία ξεχωριστή performance, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Τα μοντέλα; Απλοί, καθημερινοί άνθρωποι στην πλειοψηφία τους, επιλεγμένοι από τους ίδιους τους δημιουργούς: ο σερβιτόρος του αγαπημένου καφέ της σχεδιάστριας, η κόρη του φίλου, η εξαδέλφη, η συνεργάτης του γραφείου, η κομμώτρια γίνονται…. models for a day κι ανεβαίνουν στην πασαρέλα, με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ομάδα κρουστών Paranaue.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν ένα ή περισσότερα μεταχειρισμένα ρούχα σε καλή κατάσταση, κατά προτίμηση παιδικά, καθώς και σχολικά και βρεφικά είδη (πάνες και κρέμες), που θα διατεθούν στην κοινωνική οργάνωση "ΑΡΣΙΣ".

https://www.facebook.com/events/1503636399948744/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου