Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτη είδηση: Κύπριος ο δολοφόνος του τελευταίου Τρικεράτωπα!


hhh

Σοκ προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη η δολοφονία του τελευταίου ζωντανού Τρικεράτωπα σε ειδικό πάρκο διατήρησης στην Νότιο Αμερική. Δράστης ο Κύπριος επιχειρηματίας Πανίκος Βασιλικός, ιδιοκτήτης των τσιμεντοποιίων Βασιλικού.

Ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος κυνηγός έκδωσε την ειδική άδεια Ε016 απο την κυβέρνηση της Βραζιλίας για να σκοτώσει μεγάλα και προστατευόμενα ζώα. Στην κατηγορία της συγκεκριμένης άδειας ανήκουν οι ιπποπόταμοι, οι ρινόκεροι, οι ελέφαντες και οι γαλάζιες φάλαινες. Ο αδικοχαμένος Τρικεράτωψ φυσικά δεν άνηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία καθώς ήταν το τελευταίο ζωντανό δείγμα και οι επιστήμονες προσπαθούσαν να τον γονιμοποιήσουν με τροποποιημένο dna ρινόκερου και να αναβιώσουν το είδος.
Ο ασυνείδητος Ελληνοκύπριος είχε απομακρυνθεί απο την επιτρεπόμενη περιοχή κυνηγίου και μοιραία βρέθηκε σε οπτική επαφή με το άτυχο ζώο. Χωρίς δεύτερη σκέψη άνοιξε πύρ και με δύο πυροβολισμούς, ο τελευταίος Τρικεράτωπας της Γής έπεφτε νεκρός. Μάλιστα δεν δίστασε να ποζάρει χαμογελώντας δίπλα απο το άψυχο σώμα.
Οι εργαζόμενοι του πάρκου δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρυσαν το λυπηρό θέαμα. Ο Κύπριος υπήκοος συνελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες αλλά ελευθερώθηκε λίγο αργότερα αφού πλήρωσε $350.000, ποσό αστείο για τον ίδιο. Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ότι μπέρδεψε τον Τρικεράτωπα με ρινόκερο δεν έπεισε κανέναν, αλλά δυστυχώς για μία ακόμη φορά μίλησαν τα λεφτά.
Μετά το περιστατικό ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων απο φιλοζωικές οργανώσεις, την Greenpeace αλλά και πολλούς διάσημους φιλόζωους απο τον χώρο της σόουμπιζ. Ο συγκεκριμένος κύριος μετά την επιστροφή του στην Κύπρο και το τέλος της περιπέτειας του, δηλώνει αμετανόητος και μάλιστα δηλώνει θρασύτατα ότι “Θα έχει να το λέει στα εγγόνια του”. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου