Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Poros Arts Festival: Ραντεβού στον Πόρο τον Ιούλιο!

«Ένα νησί, μια γιορτή», με αυτό το σύνθημα οι κάτοικοι του Πόρου, με την βοήθεια του Δήμου, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Poros Arts Festival-Πόρου Δρώμενα». Με 18 ημέρες τέχνης και με πολιτιστικά δρώμενα διάσπαρτα στις γειτονιές του Πόρου, ο φετινός Ιούλιος θα αποκτήσει χρώμα στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. 

Δεκαοκτώ συνεχείς μέρες του Ιούλη με δεκατέσσερις συναυλίες, πέντε εκθέσεις, με συμμετοχή δύο σχολών καλών τεχνών, κινηματογράφο, θέατρο, χορό και ακροβάτες θα ζωντανέψουν κάθε γειτονιά του νησιού και θα δώσουν άλλη πνοή στο καλοκαίρι.

Όμως οι φιλοδοξίες μας δεν περιορίζονται στις -πολλές όντως- μέρες του φεστιβάλ. Η προσπάθεια θα είναι διαρκής , όλο τον χρόνο, με πολύμορφες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα με τελικό στόχο την μόνιμη ανάδειξη του νησιού σε τόπο που ο πολιτισμός κατοικεί, δημιουργεί και δίνει φως για το μέλλον.
Σας καλούμε όλους να χαρείτε με την χαρά μας, να ζήσετε από κοντά το νησί που ζει και δημιουργεί κάθε μέρα. 




- Η Φλώρινα πάει Πόρο και τον γεμίζει χρώμα!!!! 
Φέτος θα δηλώσει το παρών και η σχολή καλών τεχνών Φλώρινας στο φεστιβάλ όπου θα τους συναντήσετε από 5 έως 12 Ιουλίου στο κτίριο Συγγρού με τους συμμετέχοντες:

Βήτα Ραφαέλα, Δημοπούλου Μάρα, Καραμανίδης Γιώργος, Κεραμαρίδης Καλλίνικος,  Κούκκος Μανώλης, Μανέττα Ευαγγελία, Παπαμιχαήλ Αγγελική, Σαμαρά Άννα Μαρία, Σαμουηλίδου Βίκυ, Σπίνουλα Ίριδα.


Τα βράδια του Ιουλίου έχουν άλλο χρώμα στον Πόρο..!



το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου