Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

O ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ 3D ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Η Ελλάδα κάνει ένα βήμα προς το μέλλον του κινηματογράφου με την πρώτη της ταινία σε 3D, τον Μαγικό Καθρέφτη.


Ο Μαγικός Καθρέφτης είναι μια νέα κωμωδία από την ομάδα που έκανε την "Νήsos", σε συμπαραγωγή Black Oragnge SA και OTE TV. Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Έλενα Σολωμού και Κωστής Παπαδόπουλος, τη σκηνοθεσία ο Χρήστος Δήμας και την παραγωγή ο Γιάννης Ιακωβίδης. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Ελένη Κοκκίδου και ο Κώστας Κόκλας.
Τα γυρίσματα θα γίνουν σε ιστορικούς χώρους της Αθήνας με τη βοήθεια τρισδιάστατης τεχνολογίας. «Η εμπλοκή των θεατών με τρόπο συναρπαστικό αποτελεί ένα στοίχημα και μια πρόκληση σε μια εποχή όπου η καινοτομία στην τέχνη, και ειδικά στον κινηματογράφο, οφείλει να αποτελέσει το αντίβαρο στην εκτεταμένη οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική αμηχανία», δηλώνουν οι δημιουργοί της ταινίας.


Η ιστορία μπλέκει ταξίδια στον χρόνο, περιπέτειες και φυσικά έρωτα. Η επίσημη περίληψη έχει ως εξής:
Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε βενζινάδικο. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτό που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.
Ο Μαγικός Καθρέφτης θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2016 από τη Feelgood Entertainment.
Πηγή: http://gr.ign.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου