Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Κατάθεση έργων για την 7η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΤην Τετάρτη 27 Νοεμβρίου από τις 9:00 έως τις 16:00 το απόγευμα. Θα επιλεγούν έως 40 συμμετοχές.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
7η Μπιενάλε Φοιτητών των
Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας

Tα Νέα της Τέχνης σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΚΤ ανακοινώνουν τη διεξαγωγή της 7ης Μπιενάλε των Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Φλώρινα).


Η 7η Μπιενάλε θα φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας και Μέρλιν 1) από τις 5-16 Ιουνίου 2014.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση (πατήστε εδώ), την οποία μπορούν να υποβάλλουν από την 1η Ιουνίου του 2013 ως 31 Οκτωβρίου του 2013( 6/ 12 2013 παράσταση). 27 Νοεμβρίου παραδίδονται στην γραμματεία της σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, ενώ 6/ 12 2013 που είναι η παράσταση θα παραδωθούν από την σχολή μας στους επιστάτες της ΑΣΚΤ στην οδό Πειραιώς 256.

Οι συμμετέχοντες, με την κατάθεση του έργου τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εις διπλούν:

  • Μία αίτησηθα πρέπει να είναι επικολλημένη στο πίσω μέρος του έργου, συνοδευόμενη από μία τυπωμένη φωτογραφία του έργου
  • Η δεύτερη αίτησηθα πρέπει να αποσταλεί στο elenakar@asfa.gr, συνοδευόμενη από μία ηλεκτρονική φωτογραφία του έργου (ως 2MB)
  • Στη συσκευασία του έργου θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του διαγωνιζόμενου.

Όροι Συμμετοχής
Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές με ένα επιτοίχιο εικαστικό έργο (ζωγραφικής, χαρακτικής κ.ά.)  χωρίς καθορισμένο από τη διοργάνωση θέμα.
Τα έργα δε θα πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις 2Χ2 μ και  θα πρέπει να είναι έτοιμα προς ανάρτηση (κορνίζες κλπ.). Επίσης θα πρέπει να είναι επίτοιχα.
Μετά το τέλος της έκθεσης οι φοιτητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα έργα από τους επιστάτες στην οδό Πειραιώς 256.

Βραβεία
Στην έκθεση θα απονεμηθούν την ημέρα των εγκαινίων τρία βραβεία χρηματικά και τρεις έπαινοι. Το πρώτο βραβείο αντιστοιχεί στο ποσό των 1.500 ευρώ. Το δεύτερο βραβείο στο ποσό των 1000 ευρώ και το τρίτο βραβείο στο ποσό των 800 ευρώ. Κάθε έπαινος αντιστοιχεί στο ποσό των 400 ευρώ. Τα έργα προς βράβευση θα κριθούν από Επιτροπή καθηγητών των Σχολών καθώς και ένα μέλος από «Τα Νέα της Τέχνης».
Για την έκθεση θα κυκλοφορήσει κατάλογος με όλα των έργα που θα επιλεγούν για να εκτεθούν.

*
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
*7η Μπιενάλε των Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών


Πρόκειται να διεξαχθεί η Μπιενάλε Ζωγραφικής Σχολών Καλών Τεχνών στο Ίδρυμα Θεοχαράκη τον Ιούνιο 2014. Σε πρώτη φάση θα κριθούν τα έργα που θα εκπροσωπήσουν κάθε Σχολή ή Τμήμα. Σε αυτό το πλαίσιο ζητάμε από τους φοιτητές/τριες του ΤΕΕΤ που ενδιαφέρονται να προσκομίσουν 1 έργο τους προς κρίση στην ... Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου από τις 9:00 έως τις 16:00 το απόγευμα. Θα επιλεγούν έως 40 συμμετοχές.
Προδιαγραφές (όπως τις έχει θέση η διοργάνωση):

Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές με ένα έργο ζωγραφικής, χαρακτικής ή σχεδίου, χωρίς καθορισμένο από τη διοργάνωση θέμα. Τα έργα δε θα πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις 2x2 μ. και θα πρέπει να είναι έτοιμα προς ανάρτηση (κορνίζες κλπ.). Επίσης, θα πρέπει να είναι επίτοιχα.

Με την ολοκλήρωση της κρίσης τα έργα που δεν θα επιλεγούν θα παραληφθούν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου από τις 9:00 έως τις 12:00.  Όσοι/ες δεν παραλάβουν τα έργα τους έχουν προσωπική ευθύνη για την τύχη τους

1 σχόλιο: