Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Πρόσκληση κατάθεσης συμμετοχών για το «ΑΝΑΚΑΤΑ» στην Δυτική Θεσσαλονίκη

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013



Πρόσκληση κατάθεσης συμμετοχών
ACΤaxia/Κάλεσμα προς καλλιτέχνες και δημιουργικές ομάδες (μουσικούς, εικαστικούς, χορευτές, ηθοποιούς)

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» για πέμπτη χρονιά, διοργανώνει το «ΑΝΑΚΑΤΑ», το άλλου τύπου φεστιβάλ τέχνης στη δυτική πλευρά της πόλης από 20/21/22 Σεπτεμβρίου 2013.
Το ΑΝΑΚΑΤΑ για 5η χρονιά δίνει τη δυνατότητα σε νέους δημιουργούς να παρουσιάσουν τις ιδέες τους, τις προτάσεις τους, να καταλάβουν τους χώρους του στρατοπέδου και να τους ανατρέψουν σε χώρους δημιουργικούς. Το πλαίσιο του φετινού ΑΝΑΚΑΤΑ αποφασίστηκε εκτιμώντας ότι κλείνουμε έναν κύκλο ενεργειών-δράσεων, ολοκληρώνουμε μία περίοδο πράξεων και αποφασίζουμε την ανακατάταξη των θέσεων μας, των αποφάσεων μας, των δεδομένων. Ο τίτλος του φετινού «ΑΝΑΚΑΤΑ» είναι «ΑΝΑΚΑταξη 5», ακριβώς για να δηλώσουμε ότι φέτος επιχειρούμε να ξεπεράσουμε τα όρια που θέσαμε, να ανακατέψουμε τα κομμάτια που συνθέτουν την πράξη, να ξαναδούμε με νέα οπτική την πραγματικότητα, να ανατρέψουμε ότι χτίσαμε προτείνοντας έναν άλλο λόγο.
Το «ΑΝΑΚΑΤΑ» καλεί καλλιτέχνες, ομάδες, οργανισμούς, φορείς και...ό,τι άλλο σχετικό να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι 20 Αυγούστου 2013 στην επιτροπή της διοργάνωσης, στην ταχυδρομική διεύθυνση: ΔΗ.Κ.Ε. «ΙΡΙΣ», Κέντρο Πολιτισμού “Χρήστος Τσακίρης” , Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη, ΤΚ 56430, Θεσ/νίκη, 1ος όροφος, ή στο email festivalanakata@gmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το facebook του ΑΝΑΚΑΤΑ Anakata Iris, καθώς και το blog του ΑΝΑΚΑΤΑ http://festivalanakata.blogspot.gr/.

19/7/2013
Με εκτίμηση,
η οργανωτική επιτροπή του «ΑΝΑΚΑΤΑ 2013»

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής από εδώ (ή εναλλακτικά  εδώ) 

Επίσης, μπορείτε να κατεβάστε τις αιτήσεις συμμετοχής καλλιτεχνών και εθελοντών και από τη σελίδα του Δημάρχου του Δ. Παύλου Μελά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου