Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

7η Μπιενάλε Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας24.01.2013
 
Tα Νέα της Τέχνης σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της ΑΣΚΤ ανακοινώνουν τη διεξαγωγή της 7ης Μπιενάλε των Φοιτητών των Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Φλώρινα).
Η 7η Μπιενάλε θα φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας και Μέρλιν 1)από τις 26 Φεβρουαρίου ως τις 6 Μαρτίου 2014.
Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση (πατήστε εδώ), την οποία μπορούν να υποβάλλουν από την 1η Ιουνίου του 2013 ως 31 Οκτωβρίου του 2013 στους επιστάτες της ΑΣΚΤ στην οδό Πειραιώς 256.

Οι συμμετέχοντες, με την κατάθεση του έργου τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εις διπλούν:
Μία αίτηση θα πρέπει να είναι επικολλημένη στο πίσω μέρος του έργου, συνοδευόμενη από μία τυπωμένη φωτογραφία του έργου
Η δεύτερη αίτησηθα πρέπει να αποσταλεί στο elenakar@asfa.gr, συνοδευόμενη από μία ηλεκτρονική φωτογραφία του έργου (ως 2MB)
Στη συσκευασία του έργου θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του διαγωνιζόμενου.
Όροι Συμμετοχής
Στην έκθεση συμμετέχουν φοιτητές με ένα επιτοίχιο εικαστικό έργο (ζωγραφικής, χαρακτικής κ.ά.) χωρίς καθορισμένο από τη διοργάνωση θέμα.
Τα έργα δε θα πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις 2Χ2 μ και θα πρέπει να είναι έτοιμα προς ανάρτηση (κορνίζες κλπ.). Επίσης θα πρέπει να είναι επίτοιχα.
Μετά το τέλος της έκθεσης οι φοιτητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα έργα από τους επιστάτες στην οδό Πειραιώς 256.
Βραβεία
Στην έκθεση θα απονεμηθούν την ημέρα των εγκαινίων τρία βραβεία χρηματικά και τρεις έπαινοι. Το πρώτο βραβείο αντιστοιχεί στο ποσό των 1.500 ευρώ. Το δεύτερο βραβείο στο ποσό των 1000 ευρώ και το τρίτο βραβείο στο ποσό των 800 ευρώ. Κάθε έπαινος αντιστοιχεί στο ποσό των 400 ευρώ. Τα έργα προς βράβευση θα κριθούν από Επιτροπή καθηγητών των Σχολών καθώς και ένα μέλος από «Τα Νέα της Τέχνης».
Για την έκθεση θα κυκλοφορήσει κατάλογος με όλα των έργα που θα επιλεγούν για να εκτεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου