Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Πρόσκληση για τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας Χιονιού για το 2013.

                                                      


sox logoΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ                             
                                ΦΛΩΡΙΝΑΣ
                                  -1933-

Προτεραιότητα : Επείγον

                                                                                                                Φλώρινα   17/12/2012

 ΘΕΜΑ : «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΙΟΝΙΟΥ»(Όσοι ενδιαφέρονται από το ΤΕΕΤ να συμμετέχουν να συντονίζονται με τον Φίλιππο  Καλαμάρα)            

                Διατηρώντας μια παράδοση ογδόντα ετών ο Σύλλογος μας συνεχίζει ενεργά την προσπάθεια του,  πρωτοστατώντας στην προβολή και την διάδοση του χειμερινού αθλητισμού στην πόλη μας. Κατά συνέπεια συμμετέχουμε στην διάδοση του χειμερινού τουρισμού στην περιοχή μας.
               
                Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας - σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (Ε.Ο.Χ.) και με βάση την σχετική Εγκύκλιο της διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (F.I.S.) – θα διοργανώσει, στις 20 Ιανουαρίου 2013, εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Χιονιού για το 2013.


Πρόκειται για μια εκδήλωση που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από τεσσάρων ως  δεκατεσσάρων χρονών με κύριο σκοπό την γνωριμία με το χιόνι. Κύριοι στόχοι η αθλητική δραστηριοποίηση των παιδιών τον χειμώνα, η επαφή και γνωριμία με δραστηριότητες στο χιόνι και την φύση, η γνώση των ευεργετικών αποτελεσμάτων στην υγεία μας και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε στις δράσεις αυτές. Όλα αυτά στα πλαίσια εκπαιδευτικών διαγωνισμών και παιχνιδιών, που θα αφήσουν μια διασκεδαστική και αξέχαστη εμπειρία στα παιδιά.

Είναι δεδομένη τόσο η  διεθνής διάδοση της γιορτής όσο και η προβολή του χειμερινού τουρισμού στην περιοχή μας μέσα από την εκδήλωση. Καταβάλουμε προσπάθεια ώστε η εκδήλωση στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο να καταστεί η κεντρική εκδήλωση για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

(σχετικές πληροφορίες www.fis-ski.com και http://www.world-snow-day.com)
               
Με την παρούσα επιστολή σας παρακαλούμε να συμβάλετε στην προβολή και διάδοση της εκδήλωσης.

Πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό θα υπάρχει διαθέσιμο στο σπιτάκι του Συλλόγου στο ξύλινο χωριό στην κεντρική πλατεία της πόλης κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

                Επιπλέον το 2013 αποτελεί επετειακή χρονιά για τα ογδόντα χρόνια του σωματείου μας. Για τον λόγο αυτό και όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας θα πλαισιώνονται από αναφορές, αφιερώματα και άλλες δραστηριότητες σχετικά με την επέτειο αυτή. Στα τέλη της χιονοδρομικής περιόδου θα οργανωθεί και μια κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου.
               
Στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση.

Η παρουσία σας στις παραπάνω εκδηλώσεις θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


                                                                                                                Με εκτίμηση,-       Οι Τ.Ε.Χ.                                                         - ο Πρόεδρος

 Καράντζας  Λάζαρος                                     Γιαζιτζίδης Σάββας
 Σιάμκουρης Αλέξανδρος Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου