Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΡΑΤΖΗ, Έκθεση Ζωγραφικής, EPsilon Art Gallery

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (9/3/13) το βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης της ζωγράφου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΡΑΤΖΗ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Φίλες και φίλοι ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στα εγκαίνια της έκθεσης! Πρέπει να ξέρετε ότι η συμμετοχή σας σε τέτοιες εκδηλώσεις μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις δράσεις μας σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για την χώρα και ιδιαίτερα για την τέχνη, για την οποία οποιαδήποτε εκδήλωση δεν είναι ανταποδοτική αλλά γίνεται από αγάπη και μόνο προς αυτή. Η συμμετοχή σας λοιπόν στις εκδηλώσεις μας βοηθάει ηθικά και ενισχύει την προσπάθειά μας να διατηρηθεί ζωντανή η τέχνη παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εγκαίνια έκθεσης της Kατερίνας Μπουρατζή στην EPsilon Art Gallery Τo Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 19.00 εγκαινιάζεται στην ΕPsilon Art Gallery, στο Λουτράκι, η έκθεση «Άνευ αποχρώντος λόγου» της Kατερίνας Μπουρατζή. Στην έκθεση παρουσιάζονται 10 ζωγραφικά έργα διαστάσεων από 90 Χ 100cm έως 110 X 150cm. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι λάδια και ακρυλικά πάνω σε μουσαμά. Η ΕPsilon Art Gallery σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΟΥΡΑΤΖΗ , το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 19:00 Διάρκεια έκθεσης: 9 – 30 Μαρτίου 2013 Ώρες λειτουργίας γκαλερί: καθημερινά πρωί 11:00-1:00 και απόγευμα 5:30-7:30 ΚΛΕΙΣΤΑ Κυριακή και Τετάρτη, Σάββατο απόγευμα ) ΕPsilon Art Gallery, Παναγίας Γιάτρισσας 12, Λουτράκι mail: epsilonartgallery@hotmail.com, www.epsilonartgallery.blogspot.com, 6977 878481

3 σχόλια:

 1. Ωραία τα έργα, συγχαρητήρια στην κα. Μπουρατζή.
  Απαράδεκτη η επέμβαση στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. όμορφη δουλειά, ιδιαίτερη... αλλά τι έχετε κάνει στο πρόσωπο της γυναίκας ??? τι είναι αυτό ? εισαστική παρέμβαση μήπως ? :p πάμε κάλα ? έχω δει χιλιάδες event για εκθέσεις στο διαδίκτυο, αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω στη ζωή μου... ξέρετε τι θα παθαίνατε αν το κάνατε αυτό στο εξωτερικό, αλλά εδώ ελλάδα, που να ξέρετε... έλεος !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. όμορφη δουλειά, ιδιαίτερη... αλλά τι έχετε κάνει στο πρόσωπο της γυναίκας ??? τι είναι αυτό ? εισαστική παρέμβαση μήπως ? :p πάμε κάλα ? έχω δει χιλιάδες event για εκθέσεις στο διαδίκτυο, αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω στη ζωή μου... ξέρετε τι θα παθαίνατε αν το κάνατε αυτό στο εξωτερικό, αλλά εδώ ελλάδα, που να ξέρετε... έλεος !!! υπάρχει και έγκριση για το σχόλιο ? οκ... :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή