Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Η Φλώρινα των Τεχνών & των Παθών στην Αθήνα (video)



Δεκάδες Φλωρινιώτες της Αθήνας παρακολούθησαν χθες το μεσημέρι, στη μεγάλη αίθουσα προβολών της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, το ντοκιμαντέρ της Σ.Αντωνακάκη και Γ.Ντάλη, "Φλώρινα των Τεχνών & των Παθών". Αμέσως μετά την προβολή μίλησαν οι:
Νίκος Κωνσταντόπουλος, Δικηγόρος, πρ. Πρόεδρος «Συνασπισμού», Γιώργος Κόκκινος, Ιστορικός, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Στέλιος Κούλογλου, Δημοσιογράφος. Την εκδήλωση συντόνισε ο Καρδιοχειρουργός Παντελής Αργυριάδης. Παρεμβάσεις έκαναν ο βουλευτής Φλώρινας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Ε.Κ.Μ Θανάσης Γερμανίδης, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Λιάνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Φλωρινιωτών Αθήνας Ελευθερία Παναγιωτίδου και άλλοι καλεσμένοι. Παρακολουθήστε τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της εκδήλωσης








1 σχόλιο:

  1. Θα πρέπει να ντρέπεστε χυδαίοι τυμβωρύχοι που διαδτρέψατε την αλήθεια αναφορικά με τον Καντιώτη! Τον άνθρωπο που σκόρπιζε το μισθό του, που δε γνώριζε το χρώμα του χρήματος, που έσωσε με τα συυσίττια στην Κοζάνη 8150 λιμοκτονούντες συνανθρώπους μας απ την πείνα, που βάφτισε και στέγασε τους αθίγγανους, που έφτιαξε πλειάδα ευαγών ιδρυμάτων, που απ΄΄ετρεψε τη δημιουργία σούπερ-μάρκετ πολυεθνικής που θα νέκρωνε την αγορά της Φλώρινας, που τα έβαλε με τη χούντα, κ.ο.κ. προσπαθείτε,ανεκδιήγητοι, να τον απαξιώσετε! Και το φάντασμά του σας κηνυγάει! Ντροπή σας ξεφτίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή