Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

3 χρόνια Beton7ArtRadio‏3 χρόνια Beton7ArtRadioΤο Beton7ArtRadio ξεκινά τη νέα σεζόν παρουσιάζοντας το καινούριο πρόγραμμα!


To Βeton7ArtRadio, το art project του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Beton7, που ακούγεται διαδικτυακά στη διεύθυνση www.beton7artradio.gr σε 24ωρη βάση, γιορτάζει τα τρία χρόνια λειτουργίας του και την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής σεζόν! Mας κρατά συντροφιά τα τελευταία χρόνια με πολλή μουσική και τέχνη, με εκπομπές λόγου που αφορούν όλα τα φάσματα της τέχνης (εικαστικά, λογοτεχνία, ψυχολογία, ποίηση, θέατρο, μαγειρική κ.α) και  με συνεντεύξεις καλλιτεχνών από όλους τους χώρους της τέχνης και της μουσικής. To Beton7ArtRadio, κλείνοντας 3 χρόνια από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του στις 11/11/11, εκπέμπει ζωντανά ραδιοφωνικό μαραθώνιο από τις 12:00 μέχρι τις 24:00στις 11/11/14 με live μουσική, συνεντεύξεις, ηχογραφημένες συναυλίες, αφιερώματα σε προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής. 
Οι μουσικοί παραγωγοί μας προσκαλούν από τις 18:00 στο 
Beton7café σε ένα αυτοσχεδιαστικό dj set σε ήχους indiemainstreamrockdancereggaeelectro.
Το Beton7ArtRadio στα Social Media!Συνδεθείτε στη σελίδα του Beton7ArtRadio στο Facebook (https://www.facebook.com/Beton7ArtRadio?ref=hl) για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τους διαγωνισμούς που τρέχουν, με δώρα όπως προσκλήσεις για κινηματογράφο και θεατρικές παραστάσεις. 

Διαγωνισμός Βeton7ArtRadio!
Κάντε like στη σελίδα μας και public share το event, και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 4 μπουκάλια κρασί για τις 11 Νοεμβρίου!
O διαγωνισμός λήγει στις 10 Νοεμβρίου στις 15:00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο event!
Δείτε φωτογραφίες από το Beton7ArtRadio, τους παραγωγούς, στιγμές από το studio και τους καλεσμένους και ανεβάστε τις δικές σας στο facebook με hastag#beton7artradio, #we_speak_art.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου