Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Στην ανάγκη έρχομαι ως δέντρο» Οι 7000 Βελανιδιές του Joseph Beuys

 
 
ένας διάλογος της  Rhea Thönges-Stringaris με τους
city travellers πάνω στο έργο του Joseph Beuys
 
αυτήν την Πέμπτη  25  Απριλίου στις 4μ.μ. στο
Η ομάδα city travellers 
είναι ένα πειραματικό εικαστικό-θεωρητικό εργαστήριο. Στις δραστηριότητές του συμπεριλαμβάνεται η διοργάνωση μικρών εικαστικών συλλογικών δράσεων και εκθέσεων σαν αποτέλεσμα της έρευνας του εργαστηρίου. Άλλη μία δράση τους είναι η εκπομπή στο Beton7artradio. Το περιεχόμενο της εκπομπής θα κοιτά την έννοια της περιήγησης και της περιπλάνησης – πρωταρχικές έννοιες που απασχολούν το εργαστήριο - σε κάθε εποχή, στυλ ή θέμα που προκύπτει στην αέναη συζήτηση ανάμεσα σ΄ένα φιλόσοφο (Π. Παπαδόπουλος) και δύο εικαστικούς (Α. Λακίδης, ζωγράφος - Κ. Αθανασίου, γλύπτρια, περφόρμερ).
 
 
Beton7 Art Radio | we speak art
To Βeton7artradio είναι ένα art project του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Beton7.
Ένα ραδιόφωνο που μιλάει Τέχνη, ένας σταθμός που ακούγεται στο διαδίκτυο στη διεύθυνσηwww.beton7artradio.gr σε 24ωρη βάση.
 
Το πρόγραμμα του Beton7artradio καλύπτει θέματα τέχνης και πολιτισμού, αναδεικνύοντας τη σύγχρονη δημιουργία. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις, πρωτότυπες θεματικές εκπομπές, μουσικά προγράμματα, ζωντανές συναυλίες, αφιερώματα σε προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και παρουσιάζει το έργο σύγχρονων δημιουργών.
Στο Beton7artradio μπορείτε να ακούσετε μεταδόσεις πειραματικής, σύγχρονης ή κλασικής μουσικής, ηχητικών έργων και συζητήσεις με θέματα που αφορούν στον πολιτισμό και το ρόλο της τέχνης σήμερα.
Στο Βeton7artradio συμμετέχουν παραγωγοί από όλο το φάσμα της σύγχρονης τέχνης όπως, εικαστικά, αρχιτεκτονική, θέατρο, μουσική, χορό, λογοτεχνία, κινηματογράφο, design.
 
ΒΕΤΟΝ 7
 
Πύδνας 7
Αθήνα
Βοτανικός
11855
αρχεία προηγούμενων εκποπών

info@beton7.com

210 751 2625
 
Οι City travellers στο artradio Beton7:

Κατερίνα Αθανασίου

Αντώνης Λακίδης

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου