Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

M.A.G :: Art for Change 2017 @ Faust // Open Calling for Artists all over Greece


Ανοιχτο κάλεσμα συμμετοχής καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα.
Το Music Art Magazine(MAG) απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς εικαστικούς δημιουργούς για επιλογή έργων που θα επιλεγούν για το event Art for change του Mag που θα γίνει 24-25-26 Μαΐου στον πολυχώρο τέχνης Faust στην Αθήνα. 

Ένα πρωτοποριακό project έρχεται να αναστατώσει το κόσμο της τέχνης και των καλλιτεχνών. 

Η Τεχνολογία και η τρελή πορεία της αλλάζει τα πάντα και μαζί τα βασικά θεμέλια του ανθρώπινου πνεύματος και πολιτισμού, ένα απο τα οποία ειναι και η Τέχνη, αλλά συνάμα και ο πολιτισμός. Οι αλλαγές δεν συντελούνται μόνο στη εξέλιξη της καλλιτεχνικής έκφρασης αλλά και στη ψηφιοποίηση και στην δημοσιοποίηση μέσα απο τα social media των πάντων με τέτοιο τρόπο ώστε ο βασικός πόθος των καλλιτεχνών και των οπαδών τους να αγγίζουν, να ακούνε και να οσφραίνονται τα δημιουργήματα τους, κάτι το οποίο αποτελεί πολύπλοκη πρόκληση!

Το project MAG αποτελεί ένα φιλόδοξο project που θα αναστατώσει το δίκτυο Τέχνη, Καλλιτέχνης, κοινό, χώρος Τέχνης και «Πολιτισμός».

Στο σημείο αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα interactive event με την μορφή ενός τουρ καλλιτεχνών που θα συνδυάζει μουσική – εικαστικά – street art - ποίηση – ιστορία και θα λειτουργεί κομβικά σε κάθε μέρος που θα λαμβάνει χώρα, αφήνοντας ένα στίγμα το οποίο είναι βασισμένο στην ιστορία και τον πολιτισμό κάθε στάσης, κάθε τόπου, κάθε βήματος που θα γίνεται.

Στο πλαίσιο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος το MAG ζητά από κάθε ενδιαφερόμενο να μας υποβάλλει στην διεύθυνση mag@musicartmagazine.com με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα φέρει τίτλο “Ενδιαφέρον Συμμετοχής για το Art for Change ” τα ακόλουθα:

• 1 – 3 έργα σε διαστάσεις μέχρι 1.50χ1.50
• 1 – 3 έργα σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε αρχεία μορφής: jpg
• Αρχείο κειμένου με σημείωμα διαστάσεων και υλικοτεχνική περιγραφή των έργων
• Πρόσφατο βιογραφικό σε μορφή κειμένου στην Ελληνική Γλώσσα
• Στοιχεία άμεσης επικοινωνίας (απαραίτητα email)
Προθεσμία Υποβολής: έως τις 5 Μαΐου 2017.

(Τα έργα θα μαζευτούν 3 ημέρες νωρίτερα της εκδήλωσης στο Faust, δηλαδή στις 21 Μαΐου).

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με αυτή την πρόσκληση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Διευθυντή της εκδήλωσης Ανδρέα Σμυρλή Λιακατά στο 
τηλ: 6974414214 και e-mail: mag@musicartmagazine.com

event @ M.A.G  ART FOR CHANGE 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου