Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ανοιχτό κάλεσμα για την 2η διεθνή έκθεση ακουαρέλας στην Γιογκιακάρτα της Ινδονησίας.

Προθεσμία υποβολής έργων: 15 Απριλίου 2017


Η Διεθνής Κοινωνία της Ακουαρέλας της Ινδονησίας (International watercolor society-IWS Indonesia) κάνει ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες υδατογραφίας από όλο τον κόσμο. Η Διεθνής Κοινωνία της Ακουαρέλας της Ελλάδας κάνει ανοικτή πρόσκληση σε Έλληνες καλλιτέχνες προκειμένου να συνταχθεί η ελληνική αποστολή στην 2η Διεθνή έκθεση ακουαρέλας που θα διεξαχθεί στο Sangkring art space στην Γιογκιακάρτα της Ινδονησίας από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 16 Οκτωβρίου του 2017.

Το θέμα της έκθεσης είναι η κληρονομιά της κάθε χώρας, για τη ελληνική αποστολή οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν δημιουργήσει έργα που θα αναφέρονται στην κληρονομιά της Ελλάδας. Τα έργα θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί σε (καλλιτεχνικής ποιότητας) χαρτί ακουαρέλας διαστάσεων 76x56 εκ. ή 56x38 εκ. .

Τα έργα θα πρέπει να σταλούν στο mail: iwsgreece@gmail.com σε μορφή jpeg και ανάλυση 300dpi. Το αρχείο θα πρέπει να έχει μέγεθος μέχρι 3.5 Mb. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλουν μέχρι 1 έργο και το κόστος συμμετοχής αφού επιλεχθούν είναι 80 $(75.7 E) Τα χρήματα της κάθε συμμετοχής θα χρησιμοποιηθούν για την επιστροφή των έργων και καταλόγων.

Η Διεθνής κοινωνία της ακουαρέλας (International watercolor society http://www.iwsglobe.org) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό να φέρει την τέχνης της υδατογραφίας στο ευρύτερο προσκήνιο.

Με εκτίμηση,
IWS Greece
Χριστίνα Τζάνη-IWS Greece Leader
Ειρήνη Πουλιάση-IWS Greece Co-Representative




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου