Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος | The Puzzle Project




  • Προθεσμία υποβολής: μέχρι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015
H Myro Gallery απευθύνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προς εικαστικούς καλλιτέχνες για συμμετοχή στο  "The Puzzle Project", μία ομαδική έκθεση που θα εγκαινιαστεί στον χώρο της Myro Κόγχη, στις 21 Ιανουαρίου 2016.


Τα έργα θα διατίθενται από την γκαλερί στο φιλότεχνο κοινό σε ενιαία τιμή που θα ισχύει για όλα τα έργα. Το ποσοστό εσόδων που αναλογεί στην γκαλερί θα αποδοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ οι καλλιτέχνες θα λάβουν κανονικάτο ποσοστό που τους αναλογεί από την τυχόν πώληση του έργου τους.

Στο πλαίσιο του project η γκαλερί θα εκθέσει κορνιζαρισμένα έργα μέγιστης διάστασης κορνίζας τα  25 εκατοστά, με ασύμμετρο τρόπο, που θα θυμίζει παζλ στον χώρο της Myrό Κόγχη. Τα έργα αυτά μπορεί να είναι ζωγραφική, χαρακτική, κολλάζ, σε χαρτί, καμβά ή άλλο υλικό, αλλά θα πρέπει να κάθε περίπτωση να είναι κορνιζαρισμένα, και, μαζί με την κορνίζα τους, να μην εξέχουν περισσότερο από 4 εκατοστά (ύψος). Όλα τα έργα πρέπει να χρησιμοποιούν ως  μέθοδο ανάρτησης σύρμα στην οπίσθια πλευρά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες να συμμετέχουν θα πρέπει να αποστείλλουν email με φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή αρχεία της μορφής .jpg σε υψηλή ανάλυση 3-5 έργων που προτίθενται να εκθέσουν μαζί με τους τίτλους των έργων και τις ακριβείς διαστάσεις τους, μαζί με ένα συνοπτκό βιογραφικό σημείωμα, και στοιχεία επικοινωνίας (απαραιτήτως κινητό τηλέφωνο & email), αναγράφοντας στο θέμα "Συμμετοχή στο Puzzle Project", μέχρι την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στις 21.00, στην διεύθυνση myro.gallery@gmail.com.

Από τους καλλιτέχνες που θα επιλεγούν η γκαλερί θα εκθέσει 3 έργα της επιλογής της από τον καθένα, θα ενημερωθούν άμεσα από τον επιμελητή με email για την συμμετοχή τους και θα πρέπει να παραδώσουν τα έργα τους στην γκαλερί την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, 11.00 - 14.00 & 17.00 - 21.00. Έργα που δεν τηρούν τις προδιαγραφές που τίθονται εδώ, δεν θα εκτεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου