Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Φωτογραφικό υλικό απο το Periapsis project στην Αρχιτεκτονική του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.



                                   



 Το Periapsis project παροουσιάστηκε στα πλάισια της ήμερίδας ¨Και όμως κινείται¨ που εγινε στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

 Η επιστημονική ημερίδα εστίασε σε σύγχρονες αναζητήσεις σχεδιασμού και απόδοσης του χώρου στις ταινίες εμψύχωσης (animation). Η ημερίδα οργανώθηκε  σε δύο συνεδρίες οπου περιελάμβανε τις εισηγήσεις των προσκεκλημένων και των διδασκόντων του ΤΑΜ σε θέματα που αφορούν τις θεωρητικές προσεγγίσεις και τις σύγχρονες τεχνικές αναπαράστασης καθώς και στην εκπαιδευτική διαδικασία. Ακολούθησαν προβολές του 1ου Μαραθωνίου Animation. Παρουσιάστηκαν τρεις ενότητες προβολών ταινιών: πειραματικών ταινιών του Μιχάλη Αρφαρά, ένα πρόγραμμα Πολωνικών ται-νιών animation και μια επιλογή ταινιών φοιτητικών εργασιών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΠΘ.
 Την όργάνωση είχε  το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας & Οπτικοακουστικής Τεκμηρίωσης του

Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και το ART/ European Animation Center


 Ευχαριστούμε θερμά  τον πρόεδρο του τμήματος Σπύρο Παπαδόπουλο,τον Αλέξανδρο Ψυχούλη , την Χρυσάνθη Σωτηροπούλου και τον Βασίλη Μπούτο για την συμβολή τους και τoυς :Πετρούλα Γεωργιάδου,Μαρία Καραγιάννη ,Ρωξάνη Σαβαστού,Αχιλλέα Ζάζο και Μαρία Σγούρου   για την βοήθεια που μας παρείχαν.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Φωτογραφικό υλικό της έκθεσης








































Φωτογραφίες απο το στήσιμο της έκθεσης

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου