Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Φοιτητής στο Ινστιτούτο καλών τεχνών της Ισλανδίας , ξοδεύει μια ολόκληρη εβδομάδα γυμνός σε ένα κουτί προβάλωντάς το live στο youtube.



O Almar Atlason, ένας φοιτητής στο Ινστιτούτο  καλών τεχνών της Ισλανδίας , ξοδεύει μια ολόκληρη εβδομάδα γυμνός σε ένα κουτί προβάλωντάς το live στο youtube.
O 23 χρονος φοιτητης ξεκίνησε την περφόρμανς του σε ζωντανή μετάδοση τη Δευτέρα και έχει ως στόχο να τελειώσει σε  επτά μέρες χωρίς να βγεί  απο το κουτι , ζώντας αποκλειστικά εκει μεσα.Το κουτι  ειναι τοποθετημένο σαν έκθεμα στην Ακαδημία καλών τεχνών και έχοουν πρόσβαση να το δοουν απο κοντά όλοι.
Μπορείτε να δειτε την ζωντανή μετάδοση εδώ


Ο φοιτητής, ο οποίος πιστεύει ότι η ιδέα του είναι «κάτι ενδιαφέρον», είπε  σε ισλανδική ιστοσελίδα των μέσων ενημέρωσης, «Σε πολλά επίπεδα, αυτό είναι ένα πείραμα. Ειναι  λίγο παράξενο να είμαι  23 ετών και ποτέ να μην εχω μείνει μόνος για μία εβδομάδα"


1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!! ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΕΧΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΒΡΗΚΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή