Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

«45 εικαστικοί κι 60 καλλιτέχνες αγκαλιάζουν την Συν-ύπαρξη»


Εγκαίνια 12 Δεκεμβρίου, ώρα 8:00 μμ.
Διάρκεια έκθεσης έως και 15/1/2016





Σύγχρονοι καταξιωμένοι δημιουργοί από τον χώρο τον εικαστικών, των μουσικών, των ποιητών, των λογοτεχνών, προσφέρουν αφιλοκερδώς τα έργα τους στο «Δίκτυο της Συνύπαρξης», έναν φορέα Εθελοντών του τομέα της Ψυχικής Υγείας που επί 5 χρόνια διαθέτουν όλη τους την ψυχή και τον χρόνο για να στηρίξουν τους αδύναμους ψυχικά πάσχοντες, οι οποίοι λόγω απουσίας εισοδήματος δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Οι εθελοντές της Συνύπαρξης, ψυχίατροι, ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, εικαστικοί θεραπευτές και Σύμβουλοι προσφέρουν χωρίς καμία αμοιβή ή καμία επιχορήγηση από οπουδήποτε τις υπηρεσίες τους και στους πρόσφυγες καθώς στους άστεγους συνανθρώπους μας.

Όλα τα έργα θα έχουν ενιαία τιμή, ορισμένη στα 60 ευρώ και θα πωληθούν όλα υπέρ της ενίσχυσης των δράσεων της «Συνύπαρξης». Αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα έργο πολλαπλάσιας αξίας σε μία ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.

Η έκθεση εγκαινιάζεται στον φιλόξενο χώρο του «Δικτύου Συνύπαρξη», Πατησίων 71 & Αλεξάνδρας στις 12 Δεκεμβρίου, Σάββατο. Σας περιμένουμε όλους και σας υποσχόμαστε μια αξέχαστη βραδιά εγκαινίων.


Για το event του Facebook εδώ

υπεύθυνη εκδήλωσης Κατερίνα Ξαρχοπούλου 




Μαρί Θεοφίλου
20x25cm,ακουαρελλα σε χειροποιητο χαρτι




Ειρήνη Πουλιάση20 X 20 εκ Γύψος, ακρυλικό και οξειδωμένο σίδερο σε καμβά



Μάνθα Τσιάλιου12x17cm μελανι σε fabriano





Thanasis RahoutisΑκουαρελα 21cm x 30cm τιτλος εργου: κλαδευτηρι


Vasilis SelimasGirl in the countryside, 2014



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου