Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Επτά απόφοιτοι του ΤΕΕΤ Φλώρινας εκθέτουν στην Σέριφο

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην Ομαδική Εικαστική μας Έκθεση, 
η οποία λαμβάνει χώρα στη Σέριφο από τις 26 Ιουλίου εως τις 18 Αυγούστου 2013 στο Ξενοδοχείο "Ρίζες" στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Σερίφου.


Ελπίζουμε κάποιος καλός άνεμος να σας φέρει κοντά μας.


Τα 24 έργα, οι 8 νέοι καλλιτέχνες, η ζωγραφική, η χαρακτική, οι κατασκευές, ο χώρος του ξενοδοχείου Ρίζες, το φεστιβάλ Σερίφου είναι τα συστατικά για την ομαδική εικαστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 27/7/2013-18/8/2013 στο πλαίσιο του φεστιβάλ Σερίφου 2013 στο ξενοδοχείο Ρίζες.
Οι 8 νέοι καλλιτέχνες με φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, κοινές πανεπιστημιακές  σπουδές και  την διάθεση των νέων δημιουργών, αποτυπώνουν  τις εικόνες  και τις εμπειρίες τους από το  εκτυφλωτικό και αέρινο περιβάλλον της Σερίφου.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΕΡΙΦΟΥ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Περιφέρειας Αιγαίου πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Σερίφου, από τις 26/7 - 22/8/2013, στο Θέατρο Σερίφου, Κάτω Χώρα. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τον Δήμο Σερίφου και τη LINOS.PRO (Υπηρεσίες Προβολής & Διοργάνωσης Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων, Κάτω Χώρα, Σέριφος).
Μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία, που σημείωσε το Φεστιβάλ Σερίφου, φέτος συνεχίζει την πορεία του και υποδέχεται το κοινό, στο γραφικό θεατράκι της Χώρας, με εκλεκτούς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες αλλά και ανερχόμενους δημιουργούς από το χώρο της παραδοσιακής, έντεχνης και κλασικής ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής.
«Οι υπεύθυνοι έχουν συνθέσει ένα μαγικό και ξεχωριστό μωσαϊκό τέχνης και πολιτισμού, με στόχο να χαρίσουν στο κοινό της Σερίφου και στους επισκέπτες του καλοκαιριού, όμορφες στιγμές με ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, να προβάλλουν τον πολιτισμό του νησιού μέσα από το σημαντικό έργο Ελλήνων δημιουργών αλλά και συνάμα να αναδείξουν τις Κυκλάδες, μέσω των πολιτιστικών δρώμενων. Η εποχή μας, χαρακτηρίζεται από πολιτιστική και κοινωνική ένδεια-εκτός από την οικονομική- και τέτοιες προσπάθειες, επιβάλλεται να στηριχθούν αλλά και να προωθηθούν από όλους μας», υπογράμμισαν ο Δήμαρχος Σερίφου κ. Αντώνης Αντωνάκης και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.
Ώρα Έναρξης των εκδηλώσεων : 21.15 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα : www.serifosfestival.gr και να επικοινωνούν στα τηλέφωνα : 2281052566 και 6970650811.
Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ 2013.
F.Serifou afisa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου