Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΝΕΣΤΟΡΙΟ 2013 ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ RIVER PARTYΝΕΣΤΟΡΙΟ 2013   ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Έπειτα από την περσινή επιτυχή συνεργασία εικαστικών δράσεων παράλληλα με το 34ο River Party, οι φοιτητές της σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας σε συντονισμό του 3ργαστήριου, o Δήμος Νεστορίου, η Κοινωφελής επιχείρηση πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Νεστορίου και η διοργανώτρια αρχή του 35ου River Party μας προσκαλούν να απολαύσουμε και φέτος τις δημιουργίες των νέων καλλιτεχνών στο Νεστόριο Καστοριάς.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα από:Ζωγραφική, φωτογραφία, χαρακτική, κόσμημα, ψηφιδωτό, Αγιογραφία, κολάζ, βίντεο και μικρά γλυπτά, των:


ΑΕΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ /ΑΡΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ / ΓΑΖΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / ΔΕΔΕΣ ΝΙΚΟΣ / ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ / ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / ΖΑΖΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΑΡΙ / ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / ΚΕΚΕΛΗ ΘΕΟΔΩΣΙΑ /ΜΑΚΙΝΑΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ / ΜΑΝΘΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ – ΒΑΡΒΑΡΑ / ΜΗΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ / ΠΕΤΚΑΝΗ ΜΑΡΙΑ / ΡΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ / ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ / ΣΑΡΛΙΚΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ / ΤΡΥΓΟΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ / ΤΣΙΤΣΙΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ: 
ΜΠΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Γλύπτης, Πρόεδρος της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας
ΤΣΩΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΕΔΥΠ Γλυπτικής Κύκλου.

Καινοτομία της φετινής εκδήλωσης στο χώρο διεξαγωγής του River Party, θα είναι οι ζωντανές, τετράωρες παρουσιάσεις τεχνικών χύτευσης αλουμινίου σε μικρές φόρμες από τον Φίλιππο Καλαμάρα, γλύπτη και υπεύθυνο του εργαστηρίου τρισδιάστατων εφαρμογών της σχολής Καλών τεχνών Φλώρινας και η διαδραστικότητα με τους επισκέπτες, που θα μπορούν και οι ίδιοι να χυτεύσουν τη δική τους φόρμα, προσκομίζοντας ως αντίτιμο, την ανάλογη ποσότητα αλουμινίου από κουτάκια μπύρας η αναψυκτικών, επιβεβαιώνοντας τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης.

Σκοπός των δράσεων, είναι ο προπλασμός και η δημιουργία γόνιμου εδάφους, για τη δημιουργία σταθμών φιλοξενίας των φοιτητών της σχολής καλών τεχνών Φλώρινας, στο Νεστόριο και τις γύρω περιοχές. Μια γέφυρα επικοινωνίας με την τέχνη, όπου μέσα από τη διάχυση και τη συνεργατικότητα, οδηγεί στη δημιουργία.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του κέντρου νεότητας Νεστορίου (Στάση λεωφορείων), από τις 31 Ιουλίου μέχρι 4 Αύγουστου.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης 12:00 με 20:00

Σας περιμένουμε!

Συντονιστές:
Χάρης Κοντοσφύρης - Φίλιππος Καλαμάρας Διδάσκοντες
Αργύρης Ρήμος φοιτητής Επιμέλεια της πρότασης

ΧΟΡΗΓΟΙ: 
LIVE2
ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου