Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

ΝΕΣΤΟΡΙΟ 2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


                                                                            


                                         


                                         
                                                                                          


Έπειτα από την περσινή επιτυχή συνεργασία εικαστικών δράσεων παράλληλα με το 34ο River Party, σε συντονισμό του 3ργαστήριου Ζωγραφικής, o Δήμος Νεστορίου, η Κοινωφελής επιχείρηση πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Νεστορίου και η διοργανώτρια αρχή του 35ου River Party μας προσκαλούν να εκθέσουμε και φέτος τις δημιουργίες μας, από  31 Ιουλίου μέχρι  4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.
Η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα από:
 Ζωγραφική, φωτογραφία, χαρακτική, κόσμημα, ψηφιδωτό, Αγιογραφία, κολάζ, βίντεο, μικρά γλυπτά, ανεξάρτητης θεματολογίας.

Καινοτομία της εκδήλωσης θα είναι η ζωντανή παρουσίαση τεχνικών χύτευσης αλουμινίου σε μικρές φόρμες από τον Φίλιππο Καλαμάρα, Γλύπτη, υπεύθυνο του εργαστηρίου τρισδιάστατων εφαρμογών και η διαδραστικότητα με τους επισκέπτες, που θα μπορούν και οι ίδιοι να χυτεύσουν τη δική τους φόρμα, προσκομίζοντας ως αντίτιμο, την ανάλογη ποσότητα αλουμινίου από κουτάκια μπύρας η αναψυκτικών, επιβεβαιώνοντας τα πολλαπλά οφέλη της ανακύκλωσης.

Για συμμετοχή στην έκθεση και παράδοση έργων, όσοι βρίσκεστε στη Φλώρινα μπορείτε να απευθύνεστε:
Ρήμος Αργύριος, Καλλέργη 21, 3ος όροφος, (κέντρο – όπισθεν αγοράς) τηλ. +306978398673, μέχρι την παρασκευή 19 Ιουλίου 2013.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα έτη και εργαστήρια καθώς και στους αποφοίτους.

Όσοι διαμένουν εκτός Φλώρινας και επιθυμούν να αποστείλουν έργα, μπορούν να τα στείλουν απευθείας στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ, Παρνασσού 7 και Καποδιστρίου, 52100, Καστοριά. Το ίδιο ισχύει και για τους φοιτητές και αποφοίτους που διαμένουν στην Καστοριά επίσης μέχρι την παρασκευή 19 Ιουλίου 2013.

Τα έργα πρέπει να είναι συσκευασμένα κατά την παράδοση και να αναγράφονται στοιχεία δημιουργού (όνομα, επώνυμο, τηλ, email, και αριθμός έργων.*)

Επίσης μια ομάδα φοιτητών που θα φιλοξενηθεί στο Νεστόριο, και θα πρέπει να βρίσκεται εκεί από την Δευτέρα 29 Ιουλίου μέχρι τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, θα εκτελεί χρέη λειτουργίας της έκθεσης καθώς και του στησίματος και στελέχωσης της παρουσίασης των τεχνικών χύτευσης. 

Στους συμμετέχοντες Θα παραχωρηθεί κατασκηνωτικός χώρος εντός του River Party, φαγητό και ελεύθερη είσοδος στις συναυλίες. 
Δηλώσεις συμμετοχής στο rimosargirios@gmail.com μέχρι τις 14 Ιουλίου 2013.

Μέσω των δράσεων αυτών, ευελπιστούμε στη δημιουργία σταθμών μόνιμης φιλοξενίας των φοιτητών σε Νεστόριο και Γράμμο και την άμεση σχέση μεταξύ της σχολής και του δήμου Νεστορίου.

3ργαστήριο ζωγραφικής - εργαστήριο τρισδιάστατων εφαρμογών, της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας του ΠΔΜ
Χάρης Κοντοσφύρης- Φίλιππος Καλαμάρας (διδάσκοντες)
Αργύρης Ρήμος (συντονιστής της πρότασης)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου