Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι ΕΝ-ΦΛΩ έχουν την Φθινοπωρινή τους Σύναξη.




Aγαπητοί ΕΝ ΦΛΩ,

Είναι ωραίο να ξαναβρισκόμαστε και να μπορούμε να πούμε ''Καλή αρχή'' και πάλι. Υπάρχουν πολλά θέματα να συζητηθούν και πολλα θέματα εκκρεμή να διεκπεραιώσουμε.

Πρώτα απ' όλα πρέπει να γνωριστούμε λίγο περισσότερο μεταξύ μας και να επιβεβαιώσει ο καθένας απο μάς, άν πραγματικά θέλει να συνεχίσει να είναι μέλος της Ομάδας ''Εν Φλώ''. Η ομάδα μεγάλωσε , έχει πολλές υποχρεώσεις και απαιτεί δυναμική ενεργή συμμετοχή . Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει κατα καιρούς σ' αυτά που γίνονται αλλα να μη νοιώθει δεσμευμένος μπορεί να το δηλώσει και να βρεθεί ένας τρόπος περιφερειακής στήριξης και συμμετοχής στην ομάδα.

Αυτά είναι σκέψεις μου... Καλούμαστε , ο καθένας να καταθέσει τις δικές του σκέψεις και προτάσεις για τη συνέχειά μας . Πολλά έχουν ήδη συζητηθεί και πρέπει να ενημερωθείτε όλοι όσοι δεν είσαστε παρόντες στις τελευταίες εκδηλώσεις.

Προτείνω μια πολυμελή συνάντησή μας το απόγευμα της επόμενης Τρίτης, 1ης Νοεμβρίου στο κτίριο της Σχολής στη μεγάλη αίθουσα των θεωρητικών στον 1Ο όροφο στις 18.00. Άν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα για την αίθουσα και τα κλειδιά θα υπάρξει ανακοίνωση τοιχοκολλημένη στην πόρτα της εισόδου και ενδέχεται να μεταφερθούμε στο 3Ο Εργαστήριο Ζωγραφικής που βρίσκεται εκτός κτιρίου Σχολής.

Καλή αντάμωση

Δήμητρα Σιατερλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου